Terbiyesiz bir birey olduğunu daha önce de söylemiştim öyle değil mi...Şuna seri genelev tatlısı verin. @DarkLegenD
Terbiyesiz bir birey olduğunu daha önce de söylemiştim öyle değil mi...Şuna seri genelev tatlısı verin. @DarkLegenD
Doğrudur, ruh hastası manyak biriyim...
@MasacRE yoldaşım bile güncele geldi sen hala 2. bölümdesin. Bu kadar övülen bir işi insan sırf meraktan izlerdi be.İnsanın kendini biliyor olması güzel bir şey adaşım, bazen korkuyorum sokakta elinde HALKA tatlısıyla döveceksin beni diye.
Terbiyesiz bir birey olduğunu daha önce de söylemiştim öyle değil mi...
@MasacRE yoldaşım bile güncele geldi sen hala 2. bölümdesin. Bu kadar övülen bir işi insan sırf meraktan izlerdi be.
Arslanım falan ne biçim konuşuyorsun sen abinle terbiyesiz, yıkıl karşımdan...Biz terbiyesizliği bir sanata dönüştürdük arslanım, bundan keyif alıyoruz...
Lan ne çabuk unuttun o iddiayı ortaya ben atmıştım. Herkese gizemli gizemli konuşuyordun kaçıncı bölümde olduğunu söylemeden, ben ise boş gizemine karşı bu detayı belirtmiştim.İkinci bölümde olduğum tamamen asılsız iddialar bütünü adaşım, lütfen bu iddialara itibar etme. Onlara değil, bana inan...
Bir çok konuda çok çılgın, nerde ne yapacak kestiremiyorumManyak manyak, kafayı yemiş, peşimi asla ama asla bırakmıyor.
Farkettim farkettim, profil mesajlarınıda kaçırmıyorsun 1 buçuk saatir sıkılıyorum yoksunuz, iş başlayacak belirdinizEdemem, 8 9 hafta oldu sana bu diziyi izle diyeli. 9!
Ben böyleyim, kokusunu alırım HALKA'nın.
Detaylar benim işim... Bu çılgınlığımı geçmişime, şu anıma ve geleceğime borçluyum. Asla ve asla nerede ne yapacağım kestirilemez, ben bile kestiremiyorum çünkü. Ahahahaha.Bir çok konuda çok çılgın, nerde ne yapacak kestiremiyorum
Farkettim farkettim, profil mesajlarınıda kaçırmıyorsun 1 buçuk saatir sıkılıyorum yoksunuz, iş başlayacak belirdiniz
Şuna seri genelev tatlısı verin. @DarkLegenD
Hay hay efendim, afiyet olsun.Terbiyesiz bir birey olduğunu daha önce de söylemiştim öyle değil mi...
Sen daha da terbiyesizsin...Hay hay efendim, afiyet olsun.
Bomboş olsaydı Vurgun patlamazdı kandırmayalım kendimizi.Millet açlıktan Yaparsın Aşkım'ın özetini bile izlemiş Çarşamba bomboş.
Bomboş olsaydı Vurgun patlamazdı kandırmayalım kendimizi.
Barış'in bir albenisi yok, en azından izlediğim sahnelerde. Dün düğün sahnelerine denk geldim. Nezaman denk gelsem hep aynı donukluk hakim onda. Burcu'da hırs, mutluluk, üzüntü, hepsinin dozu iyi. Dizinin bir bölümünün yarısını izlemiştim. Ona dayanaraktan yapıyorum yorumu
İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum da olmuyor. Ama senaristler çoktan anlamış olmalı yoksa tüm felaketleri onun başına getirmezlerdi.Barış'in bir albenisi yok, en azından izlediğim sahnelerde. Dün düğün sahnelerine denk geldim. Nezaman denk gelsem hep aynı donukluk hakim onda. Burcu'da hırs, mutluluk, üzüntü, hepsinin dozu iyi. Dizinin bir bölümünün yarısını izlemiştim. Ona dayanaraktan yapıyorum yorumu
Haftaya yükseleceğiz..Total
Bir Zamanlar Çukurova - 14,44 | ATV
Bizim Hikaye - 4,83 | Fox TV
Avlu - 4,67 | Star TV
Çarpışma - 3,35 | Show TV
Tek Yürek - 2,92 | TRT1
Jet Sosyete - 2,17 | TV8
Çocuklar Duymasın - 1,72 | Kanal D
AB
Bir Zamanlar Çukurova - 12,91 | ATV
Çarpışma - 4,26 | Show TV
Jet Sosyete - 4,24 | TV8