@Çiğdem le sonunuz bunlar gibi de olabilir biriniz mezara diğeriniz hapse
@Çiğdem le sonunuz bunlar gibi de olabilir biriniz mezara diğeriniz hapse
stockholm sendromu mu oldunDaha iyileşmedim. Uğraşma benle
Yok kı, ruhen problem yok, Yoksa nasıl güzellerin etkinliğine başlayayım Bedenen sıkıntı var ama 2 gündür dışarıya çıkabiliyorum şükür. Salıya işe dönerim inşallahda 4 gün çalıştıktan sonrada paskalya tatili gelecekstockholm sendromu mu oldun
Ay yeter be bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlama@Çiğdem le sonunuz bunlar gibi de olabilir biriniz mezara diğeriniz hapse
artık siz ikinizin vakti doldu sizi gebertip foruma yeni kişiler getirmeliAy yeter be bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlama
Benden iyi kimse gelmez bu foruma Sen avatarımdaki gibi bi kaç parlak transfer etsen fena olmazartık siz ikinizin vakti doldu sizi gebertip foruma yeni kişiler getirmeli
kuralları pompy reyiz koyar bi kere hadsiz
Serhata ikidir göndermeler yapıyor @pompy sonu yakındır2 kişinin gitme hakkı var onlarda çiğdemle sen olsun
Yine ortalık karışıcak gibi bu arada Ali öldümü
artık siz ikinizin vakti doldu sizi gebertip foruma yeni kişiler getirmeli
Biz gidince @xemrexxx in temsilinin ne olucağını tekrar atalımBenden iyi kimse gelmez bu foruma Sen avatarımdaki gibi bi kaç parlak transfer etsen fena olmaz
Biçaklanmayla bitti Yeni Nesil Polisiyede aşk istiyorYine ortalık karışıcak gibi bu arada Ali öldümü
Seline noldu gittimiBiçaklanmayla bitti Yeni Nesil Polisiyede aşk istiyor
Mesutun eski sevgilisi gelsin diyorlar
Çocukluk sevgilisi twitterdan
@Çiğdem
Alinin ölüp ölmedi belli olmadıysa haftayada reyting hamleniz duruyor @ömer karataşGitmedi kıskansın diye istiyor
Mesutun kimliğine aykırı olur @Çiğdem
Buket Aydından kaynaklı kanalı boykot edenler varAlinin ölüp ölmedi belli olmadıysa haftayada reyting hamleniz duruyor @ömer karataş
Ne diye boykot ediyorlarBuket Aydından kaynaklı kanalı boykot edenler var
Kanal d bukadar tutmazdi
O olay siyasi facebooka yazdım @ÇiğdemNe diye boykot ediyorlar
Sende kına yakarsın bana bişey olursaSerhata ikidir göndermeler yapıyor @pompy sonu yakındır
Biz olmadan koca bir hiç kendisiBiz gidince @xemrexxx in temsilinin ne olucağını tekrar atalım
Bu da pişman olduktan sonra ki ondan alıcağımız intikam
Kuru iftira .sdBiz gidince @xemrexxx in temsilinin ne olucağını tekrar atalım
Bu da pişman olduktan sonra ki ondan alıcağımız intikam