Emniyete haber verin, kimse emniyette değil...Moderatör olarak yetkilerimi sonuna kadar kullanıp yarışmayı evrensel bir hal alana kadar askıya alabilirim adaşım.![]()
Emniyete haber verin, kimse emniyette değil...Moderatör olarak yetkilerimi sonuna kadar kullanıp yarışmayı evrensel bir hal alana kadar askıya alabilirim adaşım.![]()
Tövbe tövbeİftar vaktinden sonra şey yapardık.![]()
Yani? bu işte işini görmezlermi?![]()
Yapacağız...8 sene önce ses etselerdi. Şimdi iş işten geçti ama yaparız onuda![]()
Emniyete haber verin, kimse emniyette değil...
...“SATICILIK” özelliğine dikkat çekmek isterim.![]()
Anlaman oldukça NORMAL...Ben anladım...![]()
Anladım şimdi“SATICILIK” özelliğine dikkat çekmek isterim.![]()
Yapacağız...![]()
Lafı sanamı attı bu @MEnes ?
Daha fazlasını yapardım da kıyamadım adaşıma...Yavaş kardeşim kafama geldi.![]()
250 bini geçen vardı şikeden dolayı kapatıldı final konusu 2013 mü 2014 mü ne
250 bini geçen vardı şikeden dolayı kapatıldı final konusu 2013 mü 2014 mü ne![]()
Kendisi lafın nereye gittiğini ve kimin bunu anlayacağını çok iyi biliyor...
evet sen adriana lima, tuba büyüküstüne falan verirsin oyuecünnü başına asla oy vermem![]()
Forumda okadar üye varmıydı ya ?250 bini geçen vardı şikeden dolayı kapatıldı final konusu 2013 mü 2014 mü ne![]()
Burçinden dolayı attı diye tahmin ettimKendisi lafın nereye gittiğini ve kimin bunu anlayacağını çok iyi biliyor...![]()
Daha fazlasını yapardım da kıyamadım adaşıma...
Forumda okadar üye varmıydı ya ?
bukadar ciddiye almaya ne gerek var![]()
dışarıdan oylamaya açıktı birilerinin fanları şike yapmış anketteKendisi lafın nereye gittiğini ve kimin bunu anlayacağını çok iyi biliyor...![]()