Zaten troll be kardeşim, come oooon. Merve Boluğur çok çok güzel ama en güzel elbette denmez...
En güzeli belirlememiz için burada yabancı meleklerimizin de olması gerekiyordu adaşım.
Zaten troll be kardeşim, come oooon. Merve Boluğur çok çok güzel ama en güzel elbette denmez...
ACI VERİCİ...
Kesinlikle olması gerekiyordu. Sanat evrenseldir...En güzeli belirlememiz için burada yabancı meleklerimizin de olması gerekiyordu adaşım.
Hazal kaya güzel, onu geçelim ama şuda varki herkes popülerliğe bakiyor. Büyük olasılıkla Adını Feriha Koydum zamanı oylaa yapıldı. Dünden beri iyi değilsin. EndişelendiriyorsunYA HAZAL ROCK NASIL ORAYA KADAR YÜKSELDİ? GERÇİ BEN BU FORUMDA GOT’A KARŞI SAÇMA SAPAN DİZİLERİN SAVUNULDUĞUNU GÖRDÜM. İYİ DEĞİLİM...
TÜYLER ÜRPERTİCİ'yi unuttun...KAN DONDURUCU, GÖZ KANATICI, ACI VERİCİ ADAŞIM...
TÜYLER ÜRPERTİCİ'yi unuttun...
Yabancılarıda yaparız belki Formata aykırılık olmaz. türklerle devam edilmiş hepKesinlikle olması gerekiyordu. Sanat evrenseldir...
Hazal kaya güzel, onu geçelim ama şuda varki herkes popülerliğe bakiyor. Büyük olasılıkla Adını Feriha Koydum zamanı oylaa yapıldı. Dünden beri iyi değilsin. Endişelendiriyorsun
@Dosi duy bunları duy.
Duydum zatenYabancılarıda yaparız belki Formata aykırılık olmaz. türklerle devam edilmiş hep
Yabancılarıda yaparız belki Formata aykırılık olmaz. türklerle devam edilmiş hep
What? Niye? Cahil kalmış olamazmıyım Random kaç senedir var?KANIM DONDU V2.
Şimdi bu bitince Ramazan'a dek geliyoruz, olmaz onlarda edepli foto illa bulurumda siz günaha girmeyin Eylülde yapariz olmazsaYabancılarla da yap, sonra All-Star yap Türkler ile savaştıralım. Yabancılar ezer geçer her türlü, keyfimiz yerine gelir.
Tamamlamak bizim işimiz adaşım...Onu sen tamamla dedim adaşım...
Format bozuk olmamış, evrensel sanat kurallarına göre böyle bir yarışma düzenlenemez.Yabancılarıda yaparız belki Formata aykırılık olmaz. türklerle devam edilmiş hep
Tamamlamak bizim işimiz adaşım...
Format bozuk olmamış, evrensel sanat kurallarına göre böyle bir yarışma düzenlenemez.
Burçin'ide senin lobin finale taşısın ozaman @MasacRE @MEnes
8 sene önce ses etselerdi. Şimdi iş işten geçti ama yaparız onudaTamamlamak bizim işimiz adaşım...
Format bozuk olmamış, evrensel sanat kurallarına göre böyle bir yarışma düzenlenemez.
Şimdi bu bitince Ramazan'a dek geliyoruz, olmaz onlarda edepli foto illa bulurumda siz günaha girmeyin Eylülde yapariz olmazsa
Yani? bu işte işini görmezlermi?Benim lobimin en büyük özelliğini sana spoiler içerisinde açıklıyorum...
İTLİK - PUŞTLUK - SERSERİLİK VE SATICILIK...