Aşk senaryosundan uzaklaş sen yine aksiyondan gitbir bölümde bomba patladı zaten patladı avm de patladı bir kız öldü
Aşk senaryosundan uzaklaş sen yine aksiyondan gitbir bölümde bomba patladı zaten patladı avm de patladı bir kız öldü
Arka sokaklar terör örgütüne girdi 487.Bölümden beri terör örgütüyle uğraşıyorlar Her uyuşturucu mafyasınım altından terör örgütü çıkıyorAşk senaryosundan uzaklaş sen yine aksiyondan git
Ali ölecek mi bakalımArka sokaklar terör örgütüne girdi 487.Bölümden beri terör örgütüyle uğraşıyorlar Her uyuşturucu mafyasınım altından terör örgütü çıkıyor
Engine canlı yayında bombalı saldırı yaptı Ali bıçaklandıAli ölecek mi bakalım
Aaa evet reytngleriniz fırlar yine @ömer karataşEngine canlı yayında bombalı saldırı yaptı Ali bıçaklandı
Biraz kanal d nin haber sunucusundan kimse kanal d seyretmek istemiyorAaa evet reytngleriniz fırlar yine @ömer karataş
Buket Aydın birde benim üniversiteden mezun
torpil işlemiyor istanbul kültür üniversitesindeTorpiildir o cnm
Aynen bendeİsime alışamadım hala Halkın Polisi ismi bile yetiyordu @serhatt @Harunnn60
Dur daha yüzünü göremedim @MasacRE nin hemen öldürmeyin@MasacRE e hesap sorucaz zaten @Sherlock @Harunnn60 toplantı yapıyoruz seni bu duruma düşürdüğü için balta inecek kütü kafasına @serhatt
@serhatt ın erkeklere çok bakıyor çözümlemenden sonra @MasacRE çözümlemende çok isabetli @Forumdash @xemrexxx @Sherlock
Ozaman çalıskandırtorpil işlemiyor istanbul kültür üniversitesinde
Evet oranın kızları çalışkandırOzaman çalıskandır
Pek sevilmiyor gibi ama Eleştiri çok alıyorEvet oranın kızları çalışkandır
80Bin kitap okuyorlar