Aşkın Tuzağı
292.Bölüm
Aydın telefonla arar Aliyi sizi bitirecem benim sevgilimle romantik nasıl yemek yersin seni en iyi arkadaşım zannediyordum Silah çıktı
Simge amir: ne yapacağız işler karıştı.
Müdürün çağırıyor
Aydın ateş ediyor kaçmamız lazım her şey sonra gelin ateşe ateşle karşılık çatışma çıkar bomba attı restauranta ve merak etme o bombayı çöpe atar Kaçtılar
Aydın: Bunlarda kim.
Aydın: bilmiyor bulaştığının kim olduğunu.
Flashback
Mezuniyet balosunu hatırlıyorsun seni sarhoş edip denize düşürmeye çalışacakten meyve suyunu içtiğinde direk kahve yolladım o sırada sen kendine geldiğini anlayınca uyuşturucu basacaklardı
Bodrum Özel şube bastı Özel görevle Furkan müdür yolladı kuzenimdir kendisi o ekip Savcı Duruyla çalışır.
Ali: ben Polisim Ali Özer komiser ben işimi yarım bırakmam
Gülşah: ne yok artık
Metin müdür: Simge Amir polislikten ihraç ediyorum seni
Simge: bunu yanına bırakmayacağım Metin Müdür kimi koruyorsan beni bitirerek olmayacak bu
Yakında öğreneceksin.
Ali komiser zengin bir iş adamının oğlu bu paraya güvenir babasının parasına
Selin Amir: Adı ne
Oğlunun adı Faruk, babasının adı Çetin biryol, biryol holding başında kardeşleri var yönetim kurulu başkanı olarak onun sevgiliside avukat çok sert bir avukat Seyran ipekoğlu
Gerçeği ortaya çıkarmak için Ömür ve Ümiti uzaktan dinler Aydın
O tuzağı kuran senmiydin
Ömür: Evet bendim.
Aydın: sizin yüzünüzden sevgilimi öldürüyordum
Aydın özür dilerim
Gülşah: Asla bana inanmayanı ben hayatımda istemem birde sevgilinin hayatını kurtaranı öldürmeye çalıştın başkasına inanıp
Aydın: Ben bitti demeden bitmez
Çetin Yoksa Ali Polis mi.
Ömür Evet Polis Komiser.
Ümit: Senin oğluna çok güzel oyun oynamış güvenini kazanmış nasıl uyanmadı senin oğlun bak bütün planınızı biliyor ve kızı polis basıp kurtarıyor Siz hazırlanırken.
Faruk: ne olamaz bana nasıl oyun oynarsın Ali Komiser bunun bedelini ödeyeceksin
292.Bölümün sonu
@Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @kerem @MasacRE @Doğu @Dosi@vadikızı @eskici @cookies
292.Bölüm
Aydın telefonla arar Aliyi sizi bitirecem benim sevgilimle romantik nasıl yemek yersin seni en iyi arkadaşım zannediyordum Silah çıktı
Simge amir: ne yapacağız işler karıştı.
Müdürün çağırıyor
Aydın ateş ediyor kaçmamız lazım her şey sonra gelin ateşe ateşle karşılık çatışma çıkar bomba attı restauranta ve merak etme o bombayı çöpe atar Kaçtılar
Aydın: Bunlarda kim.
Aydın: bilmiyor bulaştığının kim olduğunu.
Flashback
Mezuniyet balosunu hatırlıyorsun seni sarhoş edip denize düşürmeye çalışacakten meyve suyunu içtiğinde direk kahve yolladım o sırada sen kendine geldiğini anlayınca uyuşturucu basacaklardı
Bodrum Özel şube bastı Özel görevle Furkan müdür yolladı kuzenimdir kendisi o ekip Savcı Duruyla çalışır.
Ali: ben Polisim Ali Özer komiser ben işimi yarım bırakmam
Gülşah: ne yok artık
Simge: bunu yanına bırakmayacağım Metin Müdür kimi koruyorsan beni bitirerek olmayacak bu
Yakında öğreneceksin.
Ali komiser zengin bir iş adamının oğlu bu paraya güvenir babasının parasına
Selin Amir: Adı ne
Oğlunun adı Faruk, babasının adı Çetin biryol, biryol holding başında kardeşleri var yönetim kurulu başkanı olarak onun sevgiliside avukat çok sert bir avukat Seyran ipekoğlu
O tuzağı kuran senmiydin
Ömür: Evet bendim.
Aydın: sizin yüzünüzden sevgilimi öldürüyordum
Gülşah: Asla bana inanmayanı ben hayatımda istemem birde sevgilinin hayatını kurtaranı öldürmeye çalıştın başkasına inanıp
Aydın: Ben bitti demeden bitmez
Ömür Evet Polis Komiser.
@Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @kerem @MasacRE @Doğu @Dosi@vadikızı @eskici @cookies
Son düzenleme: