19 grup diye saydım ve her grupta 10 güzel vardı.Harflerle adlandırmış ve çok olunca karışık duruyor190 mı, sanki onunki daha kalabalıkmış gibi gelmişti gözüme ya. Neyse senin de o civarda olur o zaman herhalde![]()
19 grup diye saydım ve her grupta 10 güzel vardı.Harflerle adlandırmış ve çok olunca karışık duruyor190 mı, sanki onunki daha kalabalıkmış gibi gelmişti gözüme ya. Neyse senin de o civarda olur o zaman herhalde![]()
Sen ayarlarsın en uygun şekilde, sana o konuda güveniyorum. Bir tek foto seçimi konusunda güvenmiyorum19 grup diye saydım ve her grupta 10 güzel vardı.Harflerle adlandırmış ve çok olunca karışık duruyorBen rakamlarla yaparım ki o da zaten arada rakam arada harf yapmış
![]()
O söylediklerimi 1 nisan şakası olarak algılaSen ayarlarsın en uygun şekilde, sana o konuda güveniyorum. Bir tek foto seçimi konusunda güvenmiyorum![]()
ben jüri olsam tesettürlü fotosu olmayan ecünnüleri listeye bile almam
Biliyorum. Diğerlerine takılma amaçlı kapali foto falan dedim. Yukarlarda belirttim, güzel bulduğum fotolari seçeceğimHangi fotoğrafı güzelse onu paylaşıyordum özellikle mayolu seçilmiyordu yani.![]()
Benden çekeceğin var. Beni sinir ettin dünden beri ? lafımı ikiletmene hatta dörtletmene gıcık kaptım
haha, bu aralar "işsizim" tam denk geldi etkinliğim@Dosi Liste uzunOyuncuları çıkarttım, sanatçıları da başka bir işsiz uğraşsın
Deniz Baysal, Beste Kökdemir, Ayşegül Çınar, Miray Daner, Alara Turan, Gaye Turgut, Melike İpek Yalova, Cemre Baysel, Cemre Gümeli, Alina Boz, Melisa Döngel, Hazal Adıyaman, Pınar Deniz, Almila Ada, Bahar Şahin, Simay Barlas, Pelin Uluksar, Hayal Köseoğlu, Zeynep Beşerler, Derya Beşerler, Gülper Özdemir, Elif Doğan, Gizem Güven, Tülin Yazkan, Feride Hilal Akın, Sevda Erginci, Defne Samyeli, Didem Balçın, Duygu Sarışın, Burcu Türünz, Ege Kökenli, Damla Colbay, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan
Daha da gider de yeter![]()
Biliyorum öyle bir şey yapmayacağını zaten, takılıyorum ben deO söylediklerimi 1 nisan şakası olarak algılaEski formattakiler gibi devam ederim. Bu da demek oluyorki bikini hayali kurmayın ve komple saç bile kapalı olmadığı için şükredin
En güzel fotoları seçerim, o konuda güvenebilirsin. Bir önceki mesajında ekleme yapmışsın, @destere olsaydı süper olurdu. Belki yetişirBana bol bol pis isveçli, hain Dosi, Beren'imi şu gruba koymuş, Hande'me oy vermemiş, Hazal'ımı zor gruba atmış diye sitem eder kesin olsa
Rakamları kura yapacam. Sonra burdaki listeme bakıp o numarada kim var öyle ayarlayacam. Favorim yok, oyüzden kim kazansa önemli değil (Sıla hariç
zamanında bende oy vermişim ama finalde oy verecek kadarda güzel değil tabiki
)
Ben uyuyayım. bu aralar işe gidemediğim için düzenli uyku sistemim bozuldu
üf baya yazmışim. Sana iyi okumalar daha burdaysan![]()
124 oldu evetBiliyorum öyle bir şey yapmayacağını zaten, takılıyorum ben deOo liste genişlemiş baya, işin zorlaşıyor gittikçe yalnız
![]()
Ben de birkaç isim yazayım ama sırf yazmak için çoğunu almışsın zaten.Şebnem Ferrahama tanıdın, atma
Bu yarışmamda işi sağlama alacam![]()
Fotoları falan yavaş yavaş ayarlamaya başla bence, hepsine bir anda yüklenme124 oldu evet
Mobilim birde. Bilgisayar olsaydı listelerde, konularda kolay olurdu ama ben zor işler yapmaya alışkınımSende bugün gün içinde yolla listeni. En fazla 200 olursa bugün kapatırım beklemeden
Yarına kadar 150 olsada kapatırım. Anketlerde kalabalık liste yapmadan dengelerim bir şekilde.
Çift isimler yapmam umarımDaha bukadar güzelin fotolarını tele indirip konuya ayarlayacam zamanı gelince
Rakamlar netleşsin, bir kağıda plan projemi karalayayımKurallar falan hepsinin planlanması falan, daha işim çok
![]()
Gözlük olmadan harfleri karıştırmışsın ondan dedim.Yaşliliğima ver evladim da niye ki?![]()
Telefonumda okadar güzelin fotosunu eklersem evdekiler galeriye baktıklarında bu ne derlerFotoları falan yavaş yavaş ayarlamaya başla bence, hepsine bir anda yüklenmeTamam ben de bakacağım şimdi zaten
![]()
Teşekkürler efendimBen de birkaç isim yazayım ama sırf yazmak için çoğunu almışsın zaten.
Atiye
Evrim Akın
Damla Sönmez
yavaş 😱 😱 Bergüzar Korel'i eklememişmiyim 😱Oyunculardan, şarkıcılardan, mankenlerden falan yaptığım araştırmalar sonucu bu listeyi çıkarttım @Dosi hanım buyrun
Nur Fettahoğlu
Ceren Moray
Bade İşçil
Tülin Özen
Melis Birkan
Hazal Filiz Küçükköse
Ezgi Asaroğlu
Müge Boz
Zeynep Çamcı
Melisa Sözen
Özge Gürel
Gizem Karaca
Sinem Kobal
Cansu Dere
Gonca Vuslateri
Burcu Özberk
Büşra Develi
Selen Soyder
Nehir Erdoğan
Hatice Şendil
Begüm Kütük
Dilara Gönder
Burcu Esmersoy
Begüm Birgören
Naz Elmas
Burcu Kara
Selma Ergeç
Açelya Topaloğlu
Sera Tokdemir
İrem Sak
Funda Eryiğit
Özge Özberk
Dilara Aksüyek
Su Kutlu
Çiğdem Batur
Gülcan Arslan
Öykü Çelik
Algı Eke
Öykü Gürman
Ece Çeşmioğlu
Nilperi Şahinkaya
Belçim Bilgin
Aslı Tandoğan
Gonca Sarıyıldız
Ebru Cündübeyoğlu
Başak Parlak
Buse Varol
Merve Çağıran
İpek Karapınar
Cansu Tosun
Aslı Melisa Uzun
Şafak Pekdemir
Aysun Kayacı
Şeyma Subaşı
Aslıhan Güner
Hande Subaşı
Bergüzar Korel
Burcu Kıratlı
Hande Ataizi
Sevtap Özaltun
Sinem Öztürk
Doğa Rutkay
Özge Borak
Ece Seçkin
Tuğba Yurt
Derya Uluğ
Aleyna Tilki
Ayşe Hatun Önal
Gülden Mutlu
Demet Akalın
Nil Karaibrahimgil
Saadet Işıl Aksoy
Çağla Şikel
Didem Soydan
Serenay Aktaş
Gözde Türkpençe
İpek Yaylacıoğlu
Asena Tuğal
Tülin Şahin
Azra Akın
Açelya Samyeli Danoğlu
Rüveyda Öksüz
Gizem Memiç
Ceyda Düvenci
Özge Ulusoy
Petek Dinçöz
Şebnem Schaefer
Asuman Krause
Tuğba Melis Türk
Evet en çok da Bergüzar Korel ile Cansu Dere'yi eklememene şaşırdım ben deyavaş 😱😱 Bergüzar Korel'i eklememişmiyim 😱
Bazıları çocukluğumda piyasada olanlar
Ozaman Hülya Avşar'ıda alacamSenin önerilerinle kepenkleri kapatacağım. Bakalım kaç tane olacak
![]()