Yeniden AB'de 6'lı reytinglere çıkıp Barış'ı solladığımızda görüşürüz.Öyle ucuz numaraları sosyete rakibimiz yapar ancak. Reyting uğruna ucuzdan aynı konukları durup durup almak ona mahsus.![]()
Yeniden AB'de 6'lı reytinglere çıkıp Barış'ı solladığımızda görüşürüz.Öyle ucuz numaraları sosyete rakibimiz yapar ancak. Reyting uğruna ucuzdan aynı konukları durup durup almak ona mahsus.![]()
4. BÖLÜM
Harika bölümdü yine, Kuzgun'un doğum günü ve yaşananlar damga vurdu tabi. Kuzgun ve Dila'nın Adalar'a gitmesi, oradaki hediye faslı, Dila'nın Kuzgun'a aşkını ilan etmesi, Kuzgun'un Dila'ya aşık olmadığını ve birlikte olamayacaklarını belirtmesi, Kuzgun'un Dila'yı boğazlaması güzel sahnelerdi.
Kuzgun'un Şeref'i öldürmesini Ali öğrendi, hiç olmadık isme söyledin be Rıfat... Ali de videoyu alıp Bora'ya söyledi, Bora & Kuzgun kapışması başlıyor.
Kartal ve Kuzgun'un karşılaşması güzeldi, Kartal daha samimi geldi.
Aaa açıkcası diziyi güzel buldum konusu olsun Barış olsun ama dizide bir kötü adam eksikliği vardı ilk 3 bölümde bunu çok ciddi şekilde hissettimGüzel sahne anlayışını tekrar gözden geçirmen lazım.ss
son zamanlarda kendin gibi kötü insanları sevmeye başladın çarpışmada veli; çukurda mahsun burada bu adamAaa açıkcası diziyi güzel buldum konusu olsun Barış olsun ama dizide bir kötü adam eksikliği vardı ilk 3 bölümde bunu çok ciddi şekilde hissettimBurcunun abisi rolunde birisini gözümüze sokmaya çalıştılar ama sevmedim 4.bölümüde izleyip bunu diyip diziden kaçtığımı söylemeye gelecektim buraya ama ?A
4 yani son bölümde nihayet bir fenomen olabilicek bir kötü karakter geldi Bora@Forumdash abiciğim Burcumu yoksa Barış mı tutturdu diziyi diye sormuştu bence bu adam gelip diziyi kurtarmış
Haftaya zaten reytingler dahada artar dizi şimdi başlıyor
@xemrexxx @serhatt @xBUGRAx
![]()
Bora bayağı tehlikeli, 5. bölümle birlikte Kuzgun & Bora kapışması başlıyor.Aaa açıkcası diziyi güzel buldum konusu olsun Barış olsun ama dizide bir kötü adam eksikliği vardı ilk 3 bölümde bunu çok ciddi şekilde hissettimBurcunun abisi rolunde birisini gözümüze sokmaya çalıştılar ama sevmedim 4.bölümüde izleyip bunu diyip diziden kaçtığımı söylemeye gelecektim buraya ama ?A
4 yani son bölümde nihayet bir fenomen olabilicek bir kötü karakter geldi Bora@Forumdash abiciğim Burcumu yoksa Barış mı tutturdu diziyi diye sormuştu bence bu adam gelip diziyi kurtarmış
![]()
Ayyy hayırrr ayy hayırrr lütfen bacım olamaz yaaa ama hayır yaaaaAaa açıkcası diziyi güzel buldum konusu olsun Barış olsun ama dizide bir kötü adam eksikliği vardı ilk 3 bölümde bunu çok ciddi şekilde hissettimBurcunun abisi rolunde birisini gözümüze sokmaya çalıştılar ama sevmedim 4.bölümüde izleyip bunu diyip diziden kaçtığımı söylemeye gelecektim buraya ama ?A
![]()
Ayyy hayırrr ayy hayırrr lütfen bacım olamaz yaaa ama hayır yaaaaağlıcam sinirden şuan.
Şu adamın nesini sevdinGit kırık kanatlar mı ne vardı onu izle o zaman
iptal edicem diziyi şu adam yuzunden
![]()
Bora bayağı tehlikeli, 5. bölümle birlikte Kuzgun & Bora kapışması başlıyor.![]()
90lı yıllardan beridir kötü adam seviyorum zaten Tilki Ekremson zamanlarda kendin gibi kötü insanları sevmeye başladın çarpışmada veli; çukurda mahsun burada bu adam ?A galiba sonunda kendin gibi içi pis insanlara göz diktin![]()
Geç bulup çabuk kaybetme diye az biraz daha izle bari90lı yıllardan beridir kötü adam seviyorum zaten Tilki Ekrem@xemrexxx
Aaa 4.bölüm ile ilk 3 bölüm arasında çok ciddi bir fark var @Forumdash bu hafta gelecek reytingi bekle ve gör nereye bitiryorsun ayoll ilk 3 bölümden daha fazla süreyle izledim 4.bölümü inanılmaz bir bölüm farkı vardı çünkü diziyi bırakıyordum ?A![]()
@Yiğitt Kuzgun önce şu topuz saçlı yumuşak adamı dövsün gıcık oldum ona ?A![]()
Bitmez artık dahada artacakGeç bulup çabuk kaybetme diye az biraz daha izle bariÇok şevkli anlatıyorsun
![]()
Barışın sahneleri gerçekten güzelAma dövüş sahnelerimiz güzel![]()
Adamdaki vücuda bak, maşallah
Dövüş sahnelerine yakışmış zaten boylu poslu ama daha fazla lazımAdamdaki vücuda bak, maşallah![]()
Ooo kardeş sahneleri süper olacakBurcunun Barışla sahnelerini geçtim birşey kaybetmemişimdir sanırım zamandan tasarruf ?A@xemrexxx @Aserat @Yiğitt @Forumdash
Ama geçmiş sahnelerini ben biraz sıkıcı buldum onları beğeniyorum diyordunOoo kardeş sahneleri süper olacakGecen bölümkü abi-kardeş sahnesi de güeldi. Barişin sarılıp ağlamasını beklıyorum
![]()
Bence güzel yaa geçmişler. Kesik sahnesini izledin mi? Kücük cocukla olan sahneler gayet iyi.Ama geçmiş sahnelerini ben biraz sıkıcı buldum onları beğeniyorum diyordun![]()
Tam senlikAaa açıkcası diziyi güzel buldum konusu olsun Barış olsun ama dizide bir kötü adam eksikliği vardı ilk 3 bölümde bunu çok ciddi şekilde hissettimBurcunun abisi rolunde birisini gözümüze sokmaya çalıştılar ama sevmedim 4.bölümüde izleyip bunu diyip diziden kaçtığımı söylemeye gelecektim buraya ama ?A
![]()
ASLA !!!Artık başlarsın diziye ?A![]()