bunları teneşir paklar ancak gördğün gibi başkütük efendi @Yiğitt de kalp atmış resimlere 😱
bunları teneşir paklar ancak gördğün gibi başkütük efendi @Yiğitt de kalp atmış resimlere 😱
sen kendine bak tipsiz sana benzer
Hem kuduruk hem de zevksiz İnsan biraz seçici olur en azından bu hanzonun nesini beğendi bunlarbunları teneşir paklar ancak gördğün gibi başkütük efendi @Yiğitt de kalp atmış resimlere 😱
Ya sen ne anlarsın be, adam gayet taş ve tarz olmuş bu haliyle çatlaHem kuduruk hem de zevksiz İnsan biraz seçici olur en azından bu hanzonun nesini beğendi bunlar
@Çiğdem @vadikızı @Dosi @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Forumdash sapıklar koalisyonu ilk bölüme şans verecekmiş @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @MasacRE @DarkLegenD Ekli dosyayı görüntüle 65644Ekli dosyayı görüntüle 65645Ekli dosyayı görüntüle 65646
@Maskeli Fedai den iyidir sen de haklısın
ay hoşt destereden korkan birini niye kıskanayım ay neyse ekatarinacığımı bitiridim son sahnede dev heykelinin açılışını yaptı resmen 1700 lerde cehape zihniyeti bu @Doğu @Maskeli FedaiNiye bizi kıskanıyorsun.
aferin Bunu beğenmeseydin zevkinden şüphe etmeye başlıycaktım artık
ay hoşt destereden korkan birini niye kıskanayım ay neyse ekatarinacığımı bitiridim son sahnede dev heykelinin açılışını yaptı resmen 1700 lerde cehape zihniyeti bu @Doğu @Maskeli Fedai
kız bu arada diziye 2. @serhatt geldi senin @kerem gibi alaman diyarlarından ama tabisi de senin tipsizle karşılaştırmak hakaret olur wilheminaya kızcağız bakireyim diye söz verdi 1 ayda 8 erkekle işi pişirmiş hamile kaldı çocuk kimden değil belli değil neyse ki doğrururken hem kendisi hem bebek öldü de kurtulduk şüpheden hbo da ekatarina dizisi yapıyormuş bu sene artık onu izlersiniz overrop seviciler ?A @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 65650Ekli dosyayı görüntüle 65651
az sabret 60 yıla geberip cehenneme düşücen böyle
ne cehennemi be namazında abdestinde insanım İki parlak muhabbeti yaptım diye neden cehenneme düşeyimaz sabret 60 yıla geberip cehenneme düşücen böyle
Hbo yaparsa iyi yapar, bir bakılabiliray hoşt destereden korkan birini niye kıskanayım ay neyse ekatarinacığımı bitiridim son sahnede dev heykelinin açılışını yaptı resmen 1700 lerde cehape zihniyeti bu @Doğu @Maskeli Fedai
kız bu arada diziye 2. @serhatt geldi senin @kerem gibi alaman diyarlarından ama tabisi de senin tipsizle karşılaştırmak hakaret olur wilheminaya kızcağız bakireyim diye söz verdi 1 ayda 8 erkekle işi pişirmiş hamile kaldı çocuk kimden değil belli değil neyse ki doğrururken hem kendisi hem bebek öldü de kurtulduk şüpheden hbo da ekatarina dizisi yapıyormuş bu sene artık onu izlersiniz overrop seviciler ?A @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 65650Ekli dosyayı görüntüle 65651
En dibine düşücen hem dene cehennemi be namazında abdestinde insanım İki parlak muhabbeti yaptım diye neden cehenneme düşeyim
Çatlasın@Maskeli Fedai oğlanın resimlere olmamış atmış herhalde Turabi gibi kıro tipli değil diye @serhatt
Kiz dizide bunu gerçekte Mert Yazıcıoğlu bu götürüyor sen anca hayal et
Benim tepemi attırmasın ikisini de elinden alır, dımdızlak ortada bırakırımKiz dizide bunu gerçekte Mert Yazıcıoğlu bu götürüyor sen anca hayal et