Benim tepemi attırmasın ikisini de elinden alır, dımdızlak ortada bırakırım
Benim tepemi attırmasın ikisini de elinden alır, dımdızlak ortada bırakırım
@Maskeli Fedai oğlanın resimlere olmamış atmış herhalde Turabi gibi kıro tipli değil diye @serhatt
Bunun mezarı nerde? Birlikte oldugu erkeklerin mezarları nerde? Doğan cocugun mezarı nerde? Mügeye başvurayım hemen DNA ile tarihi aydınlatırızay hoşt destereden korkan birini niye kıskanayım ay neyse ekatarinacığımı bitiridim son sahnede dev heykelinin açılışını yaptı resmen 1700 lerde cehape zihniyeti bu @Doğu @Maskeli Fedai
kız bu arada diziye 2. @serhatt geldi senin @kerem gibi alaman diyarlarından ama tabisi de senin tipsizle karşılaştırmak hakaret olur wilheminaya kızcağız bakireyim diye söz verdi 1 ayda 8 erkekle işi pişirmiş hamile kaldı çocuk kimden değil belli değil neyse ki doğrururken hem kendisi hem bebek öldü de kurtulduk şüpheden hbo da ekatarina dizisi yapıyormuş bu sene artık onu izlersiniz overrop seviciler ?A @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 65650Ekli dosyayı görüntüle 65651
Kudurup direklere dans etsin
Kız kardeş çocukları yönetmen Faruk teber ; yapımcı Faruk Turgut ; senarist de kesin sensin benceBunun mezarı nerde? Birlikte oldugu erkeklerin mezarları nerde? Doğan cocugun mezarı nerde? Mügeye başvurayım hemen DNA ile tarihi aydınlatırız
Ben olsam 1 ay içinde değil tek gecede yaptirirdim olayıKız kardeş çocukları yönetmen Faruk teber ; yapımcı Faruk Turgut ; senarist de kesin sensin bence
izlemediğim için anlamadımBen olsam 1 ay içinde değil tek gecede yaptirirdim olayı
hanzoları da seviyorum parlakları daDün bu görsel şöleni izledikten sonra nasıl seviyeyi o kıllı hanzoya düşürüyorsunuz harbiden. @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 65666
Hanzolar daha hoş, öyle kaba saba böğrü açık tipler forever. @xemrexxxDün bu görsel şöleni izledikten sonra nasıl seviyeyi o kıllı hanzoya düşürüyorsunuz harbiden. @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Dün bu görsel şöleni izledikten sonra nasıl seviyeyi o kıllı hanzoya düşürüyorsunuz harbiden. @xemrexxx @serhatt @MasacRE
hanzoları da seviyorum parlakları da
Hanzolar daha hoş, öyle kaba saba böğrü açık tipler forever. @xemrexxx
Sen de mi be yuh artıkDün bu görsel şöleni izledikten sonra nasıl seviyeyi o kıllı hanzoya düşürüyorsunuz harbiden. @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Evet yol gösterici liderleri geberirse bunlar da bir ihtimal normale dönebilir belkihepsinin ar damarı çatlamış 😱 olayın sıfır noktası ilk edepsiz @Çiğdem i gebertirsek soruna çözüm olur bence @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz
siz geberitn ben benzin döker yakarım kanıt kalmazSen de mi be yuh artık
Evet yol gösterici liderleri geberirse bunlar da bir ihtimal normale dönebilir belki
Ben en azından gerçekten hak eden birine yükseliyorum ama diğerlerinin seviyesi ortada.Sen de mi be yuh artık
Evet yol gösterici liderleri geberirse bunlar da bir ihtimal normale dönebilir belki
Asıl büyük patlama senle başladıhepsinin ar damarı çatlamış 😱 olayın sıfır noktası ilk edepsiz @Çiğdem i gebertirsek soruna çözüm olur bence @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz
hayatım ben yumuşak memeleri de seviyorum sizin gibi sert memelere odaklanmıyorum sadeceAsıl büyük patlama senle başladı
hayatım ben yumuşak memeleri de seviyorum sizin gibi sert memelere odaklanmıyorum sadece ?A