''Hercai'' Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Benim tepemi attırmasın ikisini de elinden alır, dımdızlak ortada bırakırım :A
65657

• Güldürdün
Reactions: serhatt
ay hoşt destereden korkan birini niye kıskanayım :A ay neyse ekatarinacığımı bitiridim son sahnede dev heykelinin açılışını yaptı resmen 1700 lerde cehape zihniyeti bu :A @Doğu @Maskeli Fedai

kız bu arada diziye 2. @serhatt geldi senin @kerem gibi alaman diyarlarından ama tabisi de senin tipsizle karşılaştırmak hakaret olur wilheminaya kızcağız bakireyim diye söz verdi 1 ayda 8 erkekle işi pişirmiş hamile kaldı çocuk kimden değil belli değil neyse ki doğrururken hem kendisi hem bebek öldü de kurtulduk şüpheden:A hbo da ekatarina dizisi yapıyormuş bu sene artık onu izlersiniz overrop seviciler ?A @Çiğdem @Forumdash @Yiğitt @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz
Ekli dosyayı görüntüle 65650Ekli dosyayı görüntüle 65651
Bunun mezarı nerde? Birlikte oldugu erkeklerin mezarları nerde? Doğan cocugun mezarı nerde? Mügeye başvurayım hemen :F DNA ile tarihi aydınlatırız:A

Dün bu görsel şöleni izledikten sonra nasıl seviyeyi o kıllı hanzoya düşürüyorsunuz harbiden. :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE

Ekli dosyayı görüntüle 65666
hanzoları da seviyorum parlakları da :A
Hanzolar daha hoş, öyle kaba saba böğrü açık tipler forever. :bhr::A @xemrexxx
Onun tadı ayrı bunun ayrı. :A @Yiğitt @serhatt

hepsinin ar damarı çatlamış 😱 olayın sıfır noktası ilk edepsiz @Çiğdem i gebertirsek soruna çözüm olur bence :A @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz

Dün bu görsel şöleni izledikten sonra nasıl seviyeyi o kıllı hanzoya düşürüyorsunuz harbiden. :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE

Ekli dosyayı görüntüle 65666
Sen de mi be yuh artık :A
hepsinin ar damarı çatlamış 😱 olayın sıfır noktası ilk edepsiz @Çiğdem i gebertirsek soruna çözüm olur bence :A @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @dreamy @turkuazz
Evet yol gösterici liderleri geberirse bunlar da bir ihtimal normale dönebilir belki :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and xemrexxx