1 Tane vardı işte oda yaşıyormu ölümü belli değil arafta dolasıyor @xemrexxx @ForumdashSen anlamazsın hiç beğenilmediğin için @xemrexxx
1 Tane vardı işte oda yaşıyormu ölümü belli değil arafta dolasıyor @xemrexxx @ForumdashSen anlamazsın hiç beğenilmediğin için @xemrexxx
Kadınlar kadınların kutlamıcak diye birşey yok annemi kutlarım oda beni kutlarkafanda paralasaydı keşke o çiçeği
ahahaha o eskidendi be sana bırakır mıyım öyle bi parçayı kendine gelAvatarından utan. Herkes bilir Burak benim. @Çiğdem
ADAM KAÇTI KENDİNİ KURTARDI1 Tane vardı işte oda yaşıyormu ölümü belli değil arafta dolasıyor @xemrexxx @Forumdash
Kız sen kadın mısın ki seni kutluyor annen 😱😱 @xemrexxxKadınlar kadınların kutlamıcak diye birşey yok annemi kutlarım oda beni kutlar
Senin kadar olmasada evet @xemrexxx
Bu 1 gün dışındakı kalan tüm günler erkekler günü zaten abiciğimErkekler günü çıkana kadar kutlamayı düşünmüyorum Kadınlar eşittir benim gözümde ve böyle bir günde kutlama yaparak pozitif ayrımcılık yapamam
çaldırmasaydı o da benim suçum neHerifimi çaldın iffetli geçiniyorsun diyorsun @serhatt a
çaldırmasaydı o da benim suçum ne
Adam ölsede öküz öldü kavga bitti deseniz
Gömlek benim hediyem yalnız
Yıldız konusu @xemrexxx
O ölürse bende ölürümAdam ölsede öküz öldü kavga bitti deseniz ?A
O zaman bana neden dün konu acmadın Yada yarın bana konu accakmısınBu 1 gün dışındakı kalan tüm günler erkekler günü zaten abiciğim
İyi kullandınız oğlanı Orjinalde popo actiği halde 1 sezon tuttular