İlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değilYatağına girdiği erkek sayısı ilçesinin nüfusu Ka serhatin![]()
İlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değilYatağına girdiği erkek sayısı ilçesinin nüfusu Ka serhatin![]()
Sakarya'dan tekirdaga genis bir yatak ağın varmışİlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değil![]()
Genelde İstanbul ağırlıklıSakarya'dan tekirdaga genis bir yatak ağın varmış![]()
Sen bi ayrı iyi görünmeye başladın gözüme bu aralarRica ederim Dosi hanım, lafı mı olur sizin bizim için açtığınız konuların yanında.![]()
20 yıl sonra çocuklarımız forumda yerimizi aldıklarında @xemrexxx in oğlunun uğraşacağı birisi olması için gerek evet gelenek bozulmasınAnnenin ellerinden öper, senin gibi biri yetiştirdiği için teşekkürlerimi ilet ? Bi de evlensen de nesillere aktarılsa tohumunBelki son nesilsin dinozorlar gibi yok olmanı istemeyiz
![]()
Tşşk cnm senin konuyu açan @Sherlock kutlayan kutlamayan kısaca forumda olan erkeklerinde annelerinin gününüde ben kutlarım . Anneler kutsal
Sakarya'dan tekirdaga genis bir yatak ağın varmış![]()
Babası zaten bunu salmış İstanbula yeterki evimden uzak olsun diyip hiç karışmıyormuşİlçemin nüfusu kadar değil çünkü ilcemdekilerin hepsi erkek değil![]()
ben kendim kaçtım ayol onların baskısındanBabası zaten bunu salmış İstanbula yeterki evimden uzak olsun diyip hiç karışmıyormuş![]()
Babanda rahat ettiben kendim kaçtım ayol onların baskısından![]()
Ben rahat ettim asılBabanda rahat etti ?A![]()
numaramı değiştirdim aramasınlar diyeHiç soruyormu eve ne zaman gelecen diye@xemrexxx
Hiç soruyormu eve ne zaman gelecen diye@xemrexxx
tipini değiştirmen lazım bence binlerce kişi tanıyor seninumaramı değiştirdim aramasınlar diye![]()
Benim sermayem tipim asla değiştirmemtipini değiştirmen lazım bence binlerce kişi tanıyor seni![]()
Benim sermayem tipim asla değiştirmem![]()