Star Kuzgun - Dizi Yorumları

OHH iyi yapıyor ecünnüye sıksın gırtlağını böyle :A
Tamam tamam sakin olun panik yapmayın hemen:A
Kuzgun orda burda buyudugu için içgüdüsel olarak kendini koruyor karşit güçlere:A Reflex kısaca:A En son hangi dizide olmuştu böyle unuttum vardı :A
Refleks mefleks anlamam sonuç olarak öküz gibi elleriyle güzelim kızın narin boynuna bastırıyor mu bastırıyor. :( Burcu dizi tutturdu diye sevindim ama tutturduğu dizide bu hallere düşecekse erken final yapsın daha iyi. :A

Sonra da gelip sizi boğsa keşke. :A
Barışla sarmaş dolaş görünce napacaksın bakalım diyordu @Aserat :F Şimdi ilahi adalet ayoll :A :A :A

Refleks mefleks anlamam sonuç olarak öküz gibi elleriyle güzelim kızın narin boynuna bastırıyor mu bastırıyor. :( Burcu dizi tutturdu diye sevindim ama tutturduğu dizide bu hallere düşecekse erken final yapsın daha iyi. :A

Sonra da gelip sizi boğsa keşke. :A
Burcu mu tutturdu Bariş mi :A Bi karar mercine danışalım @Yiğitt @Çiğdem ve @xemrexxx dicem de korişi yok:F Acaba alsam mı korişi diziye? Yemaktayız çöküklerde :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Öküz herif Burcu'yu boğduktan sonra mı ilgini çekti.ss
Eee tabi dizide barış ellerini burcuyla dollayacak gece rüyanda da senin boynuna sarılacak dimi sapik :A
Bunun da dişe dokunur yanı yok bence ama Karadeniz'den iyidir diyip bunu acıyorum:F Özellikle Kuzgun'un çocukluk yılları güzel:X
Gördün parlağı bakmak için bahane arıyon :A
Hhahah @Aserat dediği gibi oldu vlla yarın ilk bölüme bakıyorum :F :F :F @xBUGRAx

@Yiğitt Rahat eder artık laf etmem herifine gerçi Aserat daha sıkıntıya düşecek kadınına daha detaylı saydırıcam :A :A :A