Ramiz Karaeski'nin Geçmişi... | Ezel

40 sene önce buraya bir adam indi. Elinde bir bavul, cebinde bir bıçak, o kadar. Tek başındaydı. Koca dünya kulağına yapamazsın diyordu. Ona buradan giremezsin dediler, girdi. Ona burada kalamazsın dediler, kaldı. Ona sen köyden bir fukarasın, sen tek başına bu halinle bu dünyanın tepesine mi çıkacaksın? Yapamazsın dediler, yaptı...

• Harika
Reactions: Sherlock
Her şeyiyle mükemmel bir dizi.. Bir daha da böyle bir eser gelmeyecek muhtemelen :A

• Beğendim
şimdi kime özendi acaba ?A

Ezel'in ilk sezonunu izlemiştim ama öyle detayli değil. Güzel diziydi.Ramiz Dayı isveç sinemasinda yer almıştı. Siyah beyaz filmlerini izlemiştim :D Yeri ayrıdır bizde

Son düzenleme:
şimdi kime özendi acaba ?A

Ezel'in ilk sezonunu izlemiştim ama öyle detayli değil. Güzel diziydi.Ramiz Dayı isveç sinemasinda yer almıştı. Siyah beyaz filmlerini izlemiştim :D Yeri ayrıdır bizde

Netflix'te tüm bölümleri, yüksek kalitede mevcut. Baştan sona bitirmeni öneririm, kesinlikle ama kesinlikle pişman olmazsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nesi kalite yaa??? 3-5 bölüm olsa neyse de bu geçmiş katılınca olaya rezalet bi hal aldı:T: Hele EZEL'in intikamından Ramiz'in intikamına geçişi büyük kalitesizlik oldu malasef:T: Ezel hikayesi efsanedir ama bu geçmiş sahnelerin ana hikayeden fazla olması rezalet:T:

• Olmamış
Nesi kalite yaa??? 3-5 bölüm olsa neyse de bu geçmiş katılınca olaya rezalet bi hal aldı:T: Hele EZEL'in intikamından Ramiz'in intikamına geçişi büyük kalitesizlik oldu malasef:T: Ezel hikayesi efsanedir ama bu geçmiş sahnelerin ana hikayeden fazla olması rezalet:T:

Ezel'i başka yapan nokta oydu zaten ya, karakterlerin geçmişlerini de görüyorduk ve hikayede hiçbir boşluk kalmıyordu. Şahsen Ramiz - Kenan çatışması benim çok hoşuma gitmişti, özellikle hem geçmişlerini hem şimdiki hallerini görmemiz, aralarındaki savaşın bir motivasyon kaynağı olması falan... Yine çok sağlamdı bana kalırsa. :A

Yıllar geçti, şu Ezel'in kalitesinde bir dizi yapamadın. :A @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ezel'i başka yapan nokta oydu zaten ya, karakterlerin geçmişlerini de görüyorduk ve hikayede hiçbir boşluk kalmıyordu. Şahsen Ramiz - Kenan çatışması benim çok hoşuma gitmişti, özellikle hem geçmişlerini hem şimdiki hallerini görmemiz, aralarındaki savaşın bir motivasyon kaynağı olması falan... Yine çok sağlamdı bana kalırsa. :A

Yıllar geçti, şu Ezel'in kalitesinde bir dizi yapamadın. :A @Forumdash
Bıraktım efsane yaşasın :A Tamam Ramiz'in hikayesini de görelim ama 2.sezon ana hikaye oldu resmen tadı kaçtı. Tadı kaçınca saati bile değişti. :T:

• Güldürdün