40 sene önce buraya bir adam indi. Elinde bir bavul, cebinde bir bıçak, o kadar. Tek başındaydı. Koca dünya kulağına yapamazsın diyordu. Ona buradan giremezsin dediler, girdi. Ona burada kalamazsın dediler, kaldı. Ona sen köyden bir fukarasın, sen tek başına bu halinle bu dünyanın tepesine mi çıkacaksın? Yapamazsın dediler, yaptı...Tüm forum halkını, kalitenin vücut bulmuş hali olan bu videoyu izlemeye davet ediyorum...
@Doğu @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @serhatt @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş @mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @sokak sanati @xBUGRAx ve diğerleri...
Beni bu konuya etiketlemen ???'lık bir durum.Tüm forum halkını, kalitenin vücut bulmuş hali olan bu videoyu izlemeye davet ediyorum...
@Doğu @Çiğdem @Forumdash @MasacRE @serhatt @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş @mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @Yiğitt @Harunnn60 @Dosi @sokak sanati @xBUGRAx ve diğerleri...
Beni bu konuya etiketlemen ???'lık bir durum.![]()
Her şeyiyle mükemmel bir dizi.. Bir daha da böyle bir eser gelmeyecek muhtemelenTüm forum halkını, kalitenin vücut bulmuş hali olan bu videoyu izlemeye davet ediyorum...
İç karartıcıEkli dosyayı görüntüle 65335
Efsane dizi Ezel'in unutulmaz karakteri Ramiz Karaeski'nin geçmişinin tamamı...
Tüm forum halkını, kalitenin vücut bulmuş hali olan bu videoyu izlemeye davet ediyorum...
şimdi kime özendi acaba ?Aİç karartıcı![]()
Pazartesilerin yeni rekortmeni benim dizim çatlaYallah çakma dizine, hadsiz seni.![]()
Ben Halka'yı açınca o da Ezel'i açmış. Onu diyorumNe konuda![]()
Dediğim gibi taklitler aslını yaşatırBen Halka'yı açınca o da Ezel'i açmış. Onu diyorum![]()
Dediğim gibi taklitler aslını yaşatır![]()
şimdi kime özendi acaba ?A
Ezel'in ilk sezonunu izlemiştim ama öyle detayli değil. Güzel diziydi.Ramiz Dayı isveç sinemasinda yer almıştı. Siyah beyaz filmlerini izlemiştimYeri ayrıdır bizde
Yok almayayim. Telefondan izlemelere son verdimNetflix'te tüm bölümleri, yüksek kalitede mevcut. Baştan sona bitirmeni öneririm, kesinlikle ama kesinlikle pişman olmazsın.![]()
Nesi kalite yaa??? 3-5 bölüm olsa neyse de bu geçmiş katılınca olaya rezalet bi hal aldıTüm forum halkını, kalitenin vücut bulmuş hali olan bu videoyu izlemeye davet ediyorum...
Nesi kalite yaa??? 3-5 bölüm olsa neyse de bu geçmiş katılınca olaya rezalet bi hal aldıHele EZEL'in intikamından Ramiz'in intikamına geçişi büyük kalitesizlik oldu malasef
Ezel hikayesi efsanedir ama bu geçmiş sahnelerin ana hikayeden fazla olması rezalet
![]()
Bıraktım efsane yaşasınEzel'i başka yapan nokta oydu zaten ya, karakterlerin geçmişlerini de görüyorduk ve hikayede hiçbir boşluk kalmıyordu. Şahsen Ramiz - Kenan çatışması benim çok hoşuma gitmişti, özellikle hem geçmişlerini hem şimdiki hallerini görmemiz, aralarındaki savaşın bir motivasyon kaynağı olması falan... Yine çok sağlamdı bana kalırsa.
Yıllar geçti, şu Ezel'in kalitesinde bir dizi yapamadın.@Forumdash