Emder'cim yine golünü attı. Bu kadar çok iyi yaa. Ama derdi ne anlamadım..bu kadının dertlerine mantıklı senaryolar yazın.
Kendini Ender yerine koyup fantezi yaparsın gece
Şimdilik öyle idare edicem ama ilerde onun yaşadıklarının aynılarını yaşıycamKendini Ender yerine koyup fantezi yaparsın gece
Ne duyuyon ayol
Bir an önce bak herifi görünce ne ağrın kalır ne sızın
Aç izle pişman olmayacaksınBulamadım ya illa bölümü açtıracaklar.
Aç izle pişman olmayacaksın
aşkımın doğum gününe özel yapmıştım öyle kalmış Beğendin mi
aşkımın doğum gününe özel yapmıştım öyle kalmış Beğendin mi
Burak yine iyidir bir ara Çağatay zibidiziyle @Forumdash @serhatt kabus gibi dolaşıyorlardı
Ben koysam hemen koyar Hande koyunca yarişamadı benle tabiBurak yine iyidir bir ara Çağatay zibidiziyle @Forumdash @serhatt kabus gibi dolaşıyorlardı ?A
Yine yapıcam özledim Çağatay'ın erkeksiliğiniBurak yine iyidir bir ara Çağatay zibidiziyle @Forumdash @serhatt kabus gibi dolaşıyorlardı ?A
Kendini bu kadar önemseme Hande,'yi avatarıma layık görmüyorum ben ağır avatarlar kullanırım hafif değilBen koysam hemen koyar Hande koyunca yarişamadı benle tabi
Kendini bu kadar önemseme Hande,'yi avatarıma layık görmüyorum ben ağır avatarlar kullanırım hafif değil
Oda Demeti koysun karşı hamle olarak hem onun huyuna daha yakınBen koysam hemen koyar Hande koyunca yarişamadı benle tabi
Avatarla kendine ağirlık katmaya çaliş sen zatenKendini bu kadar önemseme Hande,'yi avatarıma layık görmüyorum ben ağır avatarlar kullanırım hafif değil
Demet'le barişiğiz bişey olmazOda Demeti koysun karşı hamle olarak hem onun huyuna daha yakın ?A
AVATARIMDAKİ BANA AĞIRLIK KATIYOR YETERİ KADAR @xBUGRAxAvatarla kendine ağirlık katmaya çaliş sen zaten
Demet'le barişiğiz bişey olmaz