MİNNETTARIMEcünnü dizisi giderayak hayatını kurtarmış her kula nasip olmaz ?A @xemrexxx
MİNNETTARIMEcünnü dizisi giderayak hayatını kurtarmış her kula nasip olmaz ?A @xemrexxx
Esma bu sefer ölüyor galiba @ÇiğdemOsman ile Anastasia arasında tehlikeli bir yakınlaşma var gibi İstanbullu geline zor alışan Esma sultan Rus gelini görünce inme iner .ss neyse @Çiğdem @serhatt @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx bu sefer Esma Sultan'ı destekler ne de olsa yerli ecunnülerle baş edemiyorlar yabancıya karşı birlik olurlar @Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat @MasacRE @DarkLegenD
Esma bu sefer ölüyor galiba @Çiğdem
Ben öyle hastalıklılarla birlikte olmam hep businessSeni gömer zaten sen birinden AIDS kapıp geberirsin yakında
Nereden bilicen koklayarak mi anliyon;Ben öyle hastalıklılarla birlikte olmam hep business
gözünden anlarım ben adamınNereden bilicen koklayarak mi anliyon;
Eee o kadar kişinin kucağına oturmuşluğun vargözünden anlarım ben adamın
Tecrübe hayatımEee o kadar kişinin kucağına oturmuşluğun var
Osman ile Anastasia arasında tehlikeli bir yakınlaşma var gibi İstanbullu geline zor alışan Esma sultan Rus gelini görünce inme iner .ss neyse @Çiğdem @serhatt @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx bu sefer Esma Sultan'ı destekler ne de olsa yerli ecunnülerle baş edemiyorlar yabancıya karşı birlik olurlar @Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat @MasacRE @DarkLegenD
Esma bu sefer ölüyor galiba @Çiğdem
Aman gebersinde dizi bitsin Yoksa bu dizi bitmeyecek ayoll @Forumdash @Harunnn60Seni gömer zaten sen birinden AIDS kapıp geberirsin yakında
karı 90 yaşında utanmasa doğuracakAman gebersinde dizi bitsin Yoksa bu dizi bitmeyecek ayoll ?A @Forumdash @Harunnn60
Aman gebersinde dizi bitsin Yoksa bu dizi bitmeyecek ayoll ?A @Forumdash @Harunnn60
karı 90 yaşında utanmasa doğuracak
siz kendinize bakın kartlar .ss
ondan bi cacık olmaz
Çiğdem kart haklısın da ben daha genç ve tazeyimsiz kendinize bakın kartlar .ss
Çiğdem kart haklısın da ben daha genç ve tazeyim
Senin tazeliğinmi kalmış beee deve tabanısiz kendinize bakın kartlar .ss
MİNNETTARIM
Çok yakışmışlar valla
Sizi ve @Dosi yi çatlatan fragman geldiAman gebersinde dizi bitsin Yoksa bu dizi bitmeyecek ayoll ?A @Forumdash @Harunnn60