MİNNETTARIMEcünnü dizisi giderayak hayatını kurtarmış her kula nasip olmaz ?A@xemrexxx
MİNNETTARIMEcünnü dizisi giderayak hayatını kurtarmış her kula nasip olmaz ?A@xemrexxx
Esma bu sefer ölüyor galibaOsman ile Anastasia arasında tehlikeli bir yakınlaşma var gibi İstanbullu geline zor alışan Esma sultan Rus gelini görünce inme iner .ss neyse @Çiğdem @serhatt @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx bu sefer Esma Sultan'ı destekler ne de olsa yerli ecunnülerle baş edemiyorlar yabancıya karşı birlik olurlar@Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat @MasacRE @DarkLegenD
Ben öyle hastalıklılarla birlikte olmam hep businessSeni gömerzaten sen birinden AIDS kapıp geberirsin yakında
![]()
Nereden bilicen koklayarak mi anliyon;Ben öyle hastalıklılarla birlikte olmam hep business![]()
gözünden anlarım ben adamınNereden bilicen koklayarak mi anliyon;![]()
Eee o kadar kişinin kucağına oturmuşluğun vargözünden anlarım ben adamın![]()
Tecrübe hayatımEee o kadar kişinin kucağına oturmuşluğun var![]()
Osman ile Anastasia arasında tehlikeli bir yakınlaşma var gibi İstanbullu geline zor alışan Esma sultan Rus gelini görünce inme iner .ss neyse @Çiğdem @serhatt @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx bu sefer Esma Sultan'ı destekler ne de olsa yerli ecunnülerle baş edemiyorlar yabancıya karşı birlik olurlar@Forumdash @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Aserat @MasacRE @DarkLegenD
Esma bu sefer ölüyor galiba@Çiğdem
Aman gebersinde dizi bitsinSeni gömerzaten sen birinden AIDS kapıp geberirsin yakında
![]()
karı 90 yaşında utanmasa doğuracak
karı 90 yaşında utanmasa doğuracak![]()
siz kendinize bakın kartlar .ss
ondan bi cacık olmaz
Çiğdem kart haklısın da ben daha genç ve tazeyimsiz kendinize bakın kartlar .ss
Çiğdem kart haklısın da ben daha genç ve tazeyim![]()
Senin tazeliğinmi kalmış beee deve tabanısiz kendinize bakın kartlar .ss