O nikah haberlere çıkarMerak etme senin başini ben @destere yle bağladım Nikahanıza @Harunnn60 nu ayarlıcam
O nikah haberlere çıkarMerak etme senin başini ben @destere yle bağladım Nikahanıza @Harunnn60 nu ayarlıcam
@Harunnn60 Gelmiş bu mesajın üstüne korktum ayoll 😱😱😱 @xemrexxxMerak etme senin başini ben @destere yle bağladım Nikahanıza @Harunnn60 nu ayarlıcam
8.günü nasıl izledin Bence kanala gıcıksın o yuzdendir bu yorumunOndan şüphem yok. Zaten o yüzden her dizide ağlatıyorlar. Ben biraz daha yorumlara bakayım en iyisi. Burcu'yu seviyorum ama ilgimi çekmeyen bir diziyi onun için bile izleyemem.
Şımartma be şunları Fantazik hikayelerini gerçek zannedecekler şimdiMerak etme senin başini ben @destere yle bağladım Nikahanıza @Harunnn60 nu ayarlıcam
Çakma karadenizi düşürürler bugün daha iyi olduSalı veya çarşamba fark etmez Burcu her türlü kapar reytingleri.
Aman kalsın cnmİstersen bu diziden düşman çıkartabilirim
Daha geçen komplo yapıyordun neden bu dönüş şimdi ayar mı veridlerŞımartma be şunları Fantazik hikayelerini gerçek zannedecekler şimdi
@Forumdash bası altından çıkıyor @xemrexxx bile suçsuz bu seferŞımartma be şunları Fantazik hikayelerini gerçek zannedecekler şimdi
Hayatim o ezik harun birini suçlayabilur mi destere adını duyunca patlicana çalıyor rengi zaten@Forumdash bası altından çıkıyor @xemrexxx bile suçsuz bu sefer
Ben naptım bee?? Yaşlı adamlı haberi ben mi attım Üstelik bana suç atan sensin@Forumdash bası altından çıkıyor @xemrexxx bile suçsuz bu sefer ?A
Şimdi Barış'ın da çok hayranı değilim ama Allah var onun yanında Erkan'ın adı bile anılmaz. Metin Bilgisi beynini yaktı zaar.Çarşamba olgunlardan hoşlanıyorum. @xemrexxx
8. Gün'ün ilgimi çekmesinin en büyük nedeni Burcu'ydu ama ondan bağımsız olarak fragmanlar da hoşuma gitmişti. Buna o kadar yükselemedim.8.günü nasıl izledin Bence kanala gıcıksın o yuzdendir bu yorumun
Ben naptım bee?? Yaşlı adamlı haberi ben mi attım Üstelik bana suç atan sensin
Hahaha hepimiz var burada tek suçsuz @Harunnn60Hayatim o ezik harun birini suçlayabilur mi destere adını duyunca patlicana çalıyor rengi zaten
Alamancidan randıman alamıyor diğer çiftlere satasiyor tabiHahaha hepimiz var burada tek suçsuz @Harunnn60
Şimdi Barış'ın da çok hayranı değilim ama Allah var onun yanında Erkan'ın adı bile anılmaz. Metin Bilgisi beynini yaktı zaar.
Evet onun fragmanı ve afişleri daha sanatsal bi çalişmaydı8. Gün'ün ilgimi çekmesinin en büyük nedeni Burcu'ydu ama ondan bağımsız olarak fragmanlar da hoşuma gitmişti. Buna o kadar yükselemedim.
İlk bölüm itibarıyla iyiydi, hoş diyaloglar vardı. Bazı yerlerde felsefe yapmışlar, hoşuma gitti. Biraz bilinen, geçmişte benzerleri olan bir ana hikaye temasını farklı işlemişler. Sızma kısmının en büyük düşmanını kızı yani Dila üzerinden yapılacağı çok barizdi ama burda biraz daha farklı bir yönden yapmışlar. Bu bağlamda son kısımda gösterilen planın bazı kısımları tahmin edilebilir olsa da şaşırtan yerler de oldu doğrusu. İntikam teması yoğun şekilde hissedilecek bu belli zaten ama Kuzgun fazla git gelli bir karkater olacak gibi. Dila'nın ve Terzi Derviş amcanın da bunda etkisi bol olacak gibi. Geçmiş ve şimdiki zaman arasında bolca nakış dokuyacağız ve yavaş yavaş çözülen düğümler olacak. Gizemi eksik olmazsa, şaşırtmaya devam ederse ve olayı fazla dramatikleştirmeden düzgün bir şekilde hikayeyi anlatırlarsa izlenebilitesi yüksek bir iş olmuş. Nasıl gideceği tamamen senaristlerin elinde.