Tayfun Güneyer

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Genellikle dizilerini kendisi yazıp kendisi yönetir.Bu yüzden 10 bölüm sonra senaryoyu batırır.Bu yüzde Adanalıda yönetmenlik koltuğunu bıraktı.Şükür ki diziyi 3 sezon izleyebildik.

Genellikle dizilere çok iyi başlayıp, kısa sürede senaryoyu batırmasıyla tanınır.

Örnek: Nuri, Türk Malı.

Yaptığı en iyi iş Yılan Hikayesi'dir.

Polisiye dizilerini kaliteli yapar. Komedi dizileri hiç iyi değildir. Komedi dizileri kısa sürede biter. :)

Dizi sektörünün başına gelen felaketlerden bir tanesi. Özellikle nuri dizisinden sonra dahada gıcık kapmaya başladım bu adamdan. Adanalı ve türk malıda aynı şekilde. Kendisinden rica ediyorum dizi falan yapmasın.

Son düzenleme:
Dizi sektörünün başına gelen felaketlerden bir tanesi. Özellikle nuri dizisinden sonra dahada gıcık kapmaya başladım bu adamdan. Adanalı ve türk malıda aynı şekilde. Kendisinden rica ediyorum dizi falan yapmasın.
yoo senarist olarak iyi biri yarattığı karakterler zaten hala akıllarda.yaptığı diziler efsane.ve türk malıda ilk sezon çok iyi iş çıkardı

Kendisini Adanali dizisinde taniyorum, basarili bir senarist.

Yıllar önce yazdığı Yılan Hikayesi gibi efsane bir diziyi şimdi yeniden çekerek. Hem kendi hem de Memoli'nin prestijini düşüren kişi.

Çok yakında Show TV'de yeni bir komedi dizisi yayınlanacaktır. Muhtemelen ilk 2-3 bölümüyle çok iyi reytingler alacaktır fakat 10 bölümü doldurmadan kaldırılacaktır...