Portakal bey ile yer değiştirin aynı kanalsınız bu iş olur malum şuan Ertuğrulun rakibi o ?A @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
@serhatt ve @Forumdash la birlikteYine geldi sevimsiz ifadeleriyle ?A @xemrexxx
Portakal bey ile yer değiştirin aynı kanalsınız bu iş olur malum şuan Ertuğrulun rakibi o ?A @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
@serhatt ve @Forumdash la birlikteYine geldi sevimsiz ifadeleriyle ?A @xemrexxx
O hep burda rahat yok kiO gelmeden biraz saydıralım ona ?A @xemrexxx
Zamanım yok yeni bir diziye
Glemez olasıcaYine geldi sevimsiz ifadeleriyle ?A @xemrexxx
Dis yetmiyor gibi yanına iki tane daha ona benzer koymuşlar üzücü ve sinir bozucu bunada oyun çıktı değiştire değiştire üçünüde gödneriyorO hep burda rahat yok ki
Haftanın enlerini niye açıklamadın uyuşuukDis yetmiyor gibi yanına iki tane daha ona benzer koymuşlar üzücü ve sinir bozucu bunada oyun çıktı değiştire değiştire üçünüde gödneriyor ?A
Yokki Site yenilenince haftayı güncelememiş admin yeni haftaya düzeltir inş ona kaldıysak işimiz zorHaftanın enlerini niye açıklamadın uyuşuuk
ay boşuna mı o kadar emek v erdimYokki Site yenilenince haftayı güncelememiş admin yeni haftaya düzeltir inş ona kaldıysak işimiz zor ?A
Sensiz olmaz kokoreç
Boşuna olurmu sayı için değil forumda eğlenmek için katkı şey et sayıları düşünmeay boşuna mı o kadar emek v erdim
Arka sokakları gördünmü sen @Çiğdem
ben boşuna katkı sağlamam hiç bi yereBoşuna olurmu sayı için değil forumda eğlenmek için katkı şey et sayıları düşünme ?A
Askerin gelişi kutlamasına bombalı saldırı @ÇiğdemYine ne oldu cnm ?A
videoyu yolladım profiline bakarsın @ÇiğdemSizde herşeye bombayla gidiyorsunuz ?A
Aaa ozaman birşey yapma Bir anlamı yokben boşuna katkı sağlamam hiç bi yere
Kes beAaa ozaman birşey yapma ?A Bir anlamı yok ?A