Portakal bey ile yer değiştirin aynı kanalsınız bu iş olur malum şuan Ertuğrulun rakibi o ?A@xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
@serhatt ve @Forumdash la birlikteYine geldi sevimsiz ifadeleriyle ?A@xemrexxx
Portakal bey ile yer değiştirin aynı kanalsınız bu iş olur malum şuan Ertuğrulun rakibi o ?A@xemrexxx @Forumdash @serhatt @Yiğitt
@serhatt ve @Forumdash la birlikteYine geldi sevimsiz ifadeleriyle ?A@xemrexxx
O hep burda rahat yok kiO gelmeden biraz saydıralım ona ?A@xemrexxx
Zamanım yok yeni bir diziye
Glemez olasıcaYine geldi sevimsiz ifadeleriyle ?A@xemrexxx
Dis yetmiyor gibi yanına iki tane daha ona benzer koymuşlar üzücü ve sinir bozucu bunada oyun çıktı değiştire değiştire üçünüde gödneriyorO hep burda rahat yok ki![]()
Haftanın enlerini niye açıklamadın uyuşuukDis yetmiyor gibi yanına iki tane daha ona benzer koymuşlar üzücü ve sinir bozucu bunada oyun çıktı değiştire değiştire üçünüde gödneriyor ?A![]()
YokkiHaftanın enlerini niye açıklamadın uyuşuuk![]()
ay boşuna mı o kadar emek v erdimYokkiSite yenilenince haftayı güncelememiş admin yeni haftaya düzeltir inş ona kaldıysak işimiz zor ?A
![]()
Sensiz olmaz kokoreç
Boşuna olurmu sayı için değil forumda eğlenmek için katkı şey et sayıları düşünmeay boşuna mı o kadar emek v erdim![]()
Arka sokakları gördünmü sen @Çiğdem
ben boşuna katkı sağlamam hiç bi yereBoşuna olurmu sayı için değil forumda eğlenmek için katkı şey et sayıları düşünme ?A![]()
Askerin gelişi kutlamasına bombalı saldırı @ÇiğdemYine ne oldu cnm ?A![]()
videoyu yolladım profiline bakarsın @ÇiğdemSizde herşeye bombayla gidiyorsunuz ?A![]()
Aaa ozaman birşey yapmaben boşuna katkı sağlamam hiç bi yere![]()
Kes beAaa ozaman birşey yapma ?ABir anlamı yok ?A
![]()