Evet ama bu halde değildi bırakdığımda. Kısa saçlıydı.İyice yerleşti diziye.
@mrt-06 Hala favori karakterlerinde birisi mi. Sende Emre gibi yaşlı kadınlara sempatin var sanırım. Kredileri yüksek oluyor sende.
Michonne güzelleşmiş ama sempatim arttıEvet ama bu halde değildi bırakdığımda. Kısa saçlıydı.
Hahaha meggie çekilmez ama napayım ayoll ?ABu mesajını @destere ye göstericem geldiğinde.
Herhangi bir siteden izlenilebileceğini düşünmüyorum. Tek çare torrent işine girmesidir.
Dizi Kingten izliyorduk orayada el atmışlar
Bir araştırsanıza ben mobildeyimDizi Kingten izliyorduk orayada el atmışlar ?A
Yeni bölüm başlayınca bulacaz bir yer az beklesin Yeni bölüm ne zamandı bu aradaBir araştırsanıza ben mobildeyim
Bence Blutv'ye 7 günlük uye olsun 1 haftada izler nasılsa @Yiğitt komisyon alırım söylim
Hayır orasından korktum kapattım ben Kart bilgisini almadan üye yapmıyorlar 7 günde üyelik iptalı olmazda parayı hemen çekiyorlarmış Üyelik iptali yapamaz ve parayı çekerler kart bilgisiyle sakın öyle yerlere girmesin @Yiğitt @Harunnn60Bence Blutv'ye 7 günlük uye olsun 1 haftada izler nasılsa @Yiğitt komisyon alırım söylim
Aaa onu önerecektim bende @Harunnn60 a ama kapanmışdiziking sayfası kapanmış tamamen ?
Aman arkanda hemen bıçağı saplaHeyecanlandım burada nasıl işleyecekler acaba. @Çiğdem @DarkLegenD @Forumdash @dreamy @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 64706
SevinirsinAman arkanda hemen bıçağı sapla ?A
Ne alakası var
Hhaha o ayarlarını bozuyor yine hortlamış demin gördüm @keremNe alakası var
Yeni bölümler her zaman oluyor ama üzerinden zaman geçtiği zaman sitelerden siliniyor. Kolayca buluruz bence de.
Günceli kaçırmadan izlemek lazım sezon bittimi kaldırıyorlar @Harunnn60 @MasacREYeni bölümler her zaman oluyor ama üzerinden zaman geçtiği zaman sitelerden siliniyor. Kolayca buluruz bence de.