- Reaksiyon puanı
- 57,101
- Puanı
- 1,061
A Quiet Place
Değişik senaryosu ile ilgimi çeken bir film oldu. İlk başta biraz sıkılsamda son 45 dakika şahane açıldı. Zaten film 1.5 saat hızlıca geçti gitti.
İlk yarım saatlik bölümde aklımda kalan küçük çocuğu canavarın hızlıca kapmasiydi. O sırada başrol erkek oyuncu coşturmuş. Harika bir baba sahnesi izletti bana. Bayıldım bu adamın oyunculuğuna film boyunca zaten şahane oynadı. Bu yıl oscarı falan bu adama versinler.
Film doğum sahnesinde ki gerilimden itibaren beni git gide strese soktu. Saçım falan kabardı stresten o kadar gerildim. Harika anlar yaşattılar. Elinize sağlık. Son dönemde izlediğim en iyi gerilimdi ve bunda oyuncuların çok büyük etkisi var.
E. Blunt muhteşem bir performans çıkarmış. Ağlaması, doğurması ve özellikle final sahnesinde ki bu iş bende tatlım hareketiyle efsaneydi. Filmi yöneten yazan vs adammış. Oyunculuk harika ona bi şey diyemem ama çekimler beni çok etkilemedi. Biraz karanlık çekmiş. Bazı sahneler ev kamerasıyla çekilmiş gibiydi. Çok profesyonel olmamış.
Gelelim final sahnesine.
Çok karizmatik bir final sahnesiydi. Bir o kadarda mantıksız.
Bir sürü canavar ile baş edemezler. Hepsi öldü muhtemelen ama o canavarı öldürdüler yaa babalarının kanı yerde kalmadı. Çok mutlu oldum
Mantıksız olan kısım bir tüfek ile ölebilir canavarı niye bunca zaman dünyanın teknolojisi öldürmemiş. Acaba sesi algılayan sisteme o kız zarar verdiği için mi çabucak öldü
.ben tatmin olmadım o sahneden ama E. Blunt ve kız harika oynamış. Çok cooldu
Bir sürü canavar ile baş edemezler. Hepsi öldü muhtemelen ama o canavarı öldürdüler yaa babalarının kanı yerde kalmadı. Çok mutlu oldum
Mantıksız olan kısım bir tüfek ile ölebilir canavarı niye bunca zaman dünyanın teknolojisi öldürmemiş. Acaba sesi algılayan sisteme o kız zarar verdiği için mi çabucak öldü
.ben tatmin olmadım o sahneden ama E. Blunt ve kız harika oynamış. Çok cooldu
İlginç bir deneyimdi. İzlenmesi gereken bir film.
8.5/10