xBUGRAx
Emekli
Erkan Petekkaya çok zayıflamış
10 yıldır uyuyor iyi olmuş zayıflaması. Tutarsa yediririz.
Erkan Petekkaya çok zayıflamış
Sen bilmezsin bizim Angara'da ''Uyan la gardaş'' derler. Bu çok samimiyetsiz olmuş.
Paramparçada ki karizması gitmiş gibi10 yıldır uyuyor iyi olmuş zayıflaması. Tutarsa yediririz.
Etimesgut'u Eskişehir'den sayıyoruzNiye bilmiyim ben nerdeyim.
Etimesgut'u Eskişehir'den sayıyoruz
Günü belli olmadımı hala bunun
6 Şubat Çarşamba başlayacak yani Diriliş'le aynı gün olacağı için izleyemeyeceksin. Bence böylesi daha hayırlı olacak inan.Günü belli olmadımı hala bunun
Dünyada o kadar karizmatik erkek varken Erkan Petekkaya'yı sevmek de.. Bilemedim.Paramparçada ki karizması gitmiş gibi
Aaa evet en olmayacak günü bulmuşlar .F Bari Karadenizi düşürsünler @xBUGRAx @serhatt @xemrexxx6 Şubat Çarşamba başlayacak yani Diriliş'le aynı gün olacağı için izleyemeyeceksin. Bence böylesi daha hayırlı olacak inan.
Dünyada o kadar karizmatik erkek varken Erkan Petekkaya'yı sevmek de.. Bilemedim.
sen avatarındaki moruğa bak önce6 Şubat Çarşamba başlayacak yani Diriliş'le aynı gün olacağı için izleyemeyeceksin. Bence böylesi daha hayırlı olacak inan.
Dünyada o kadar karizmatik erkek varken Erkan Petekkaya'yı sevmek de.. Bilemedim.
Dirilişe nal toplatacak
Her dizisinde olay çıkaran tuhaf şahıstan iyidir en azından.sen avatarındaki moruğa bak önce
Diriliş'in gerçek denekleri olmadığı için çalamayız zaten. Karadeniz kalıyor geriye.
İkinci sırayı alırlar inşDirilişe nal toplatacak
iftiralara kurban gitti adam senin gibi antiler çökertmeye çalıştıHer dizisinde olay çıkaran tuhaf şahıstan iyidir en azından.