Destereye xxxxl kırmızı don almandan belliydi @Harunnn60 duymasınErkek oyuncu kadrosu çok iyi bir göz atarım Caleb ve kırmızı donlu özellikle sevdiklerimdi
Destereye xxxxl kırmızı don almandan belliydi @Harunnn60 duymasınErkek oyuncu kadrosu çok iyi bir göz atarım Caleb ve kırmızı donlu özellikle sevdiklerimdi
Bana hiçbir neden CW'nin dandik dizilerini izletemezroswell new mexico 1. ve 2. bölüm ayol zaten çiğdemle @Forumdash kesin izlicek CW dizisi neticede şimdi @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @cookies @kerem harun için birkaç neden koyayım şuraya
spoi içine alalım
birkaç tane de @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes Doğu için neden koyalım spoiye
rahmetli @destere olsaydı başroldeki kıza dibi düşerdi 1 günde 10 bölüm izlerdi @Aserat @mrt-06 @turkuazz
Git Çarpışma izle sen.ss inşallah serhatla özel olarak çarpışırsin bir yerlerdeBana hiçbir neden CW'nin dandik dizilerini izletemez
İzlerim tabi Al bu tekme de sana gelsinGit Çarpışma izle sen.ss inşallah serhatla özel olarak çarpışırsin bir yerlerde
Hepsi çöproswell new mexico 1. ve 2. bölüm ayol zaten çiğdemle @Forumdash kesin izlicek CW dizisi neticede şimdi @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @cookies @kerem harun için birkaç neden koyayım şuraya
spoi içine alalım
birkaç tane de @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes Doğu için neden koyalım spoiye
rahmetli @destere olsaydı başroldeki kıza dibi düşerdi 1 günde 10 bölüm izlerdi @Aserat @mrt-06 @turkuazz
Allah aşkına yok mu şu diziyi izleyen benden başka biri. Konunun açılmasını istiyorum.The Marvelous Mrs. Maisel 1x2 @Harunnn60 @Çiğdem- biriniz konusunu açabilir misiniz
Uzuuun zamandır izlemeyi düşünüyordum. İki bölüm izledim, ilk bölüme nazaran ikinci bölüm daha iyiydi. Özellikle başrolün oyunculuğu harika zaten ödüllerde de baya ön planda.
İlk iki bölümde pek bir olay olmasa da Midge'in terk edilmesinden sonra olaylar açıldı ve senaryo yolunu buldu. En sevdiğim karakter Midge'ten sonra Abe. Joel'e bakışları
Midge ve şu ilk bölümün sonundaki adam sevgili olacaklar kesin.
Benim niyetim var aslında o diziyi izlemeye ama şu an izlemem ya Ama ikinci kişi olarak ben sonra izleyeceğim dersem @Çiğdem- kabul eder mi acaba?@MasacRE- @bazinga @Forumdash
Allah aşkına yok mu şu diziyi izleyen benden başka biri. Konunun açılmasını istiyorum.
Neyyyy?????? Saydiğin isimlerin hepsi hem cinscimiymiş 😱 Caleb belliydi zaten aşiri kıvrak hatları vardı cadirda sevirşirken Hanna ile kariştiracaktım asfdgsahfjsaksenin oğlanlar genelde birbirine bakıyor niye şaşırdın ayrıca pll deki caleb ve toby gerçekte gay zati pll kızlarının hepsi çok yakın davranıyordu ikisine gerçek hayatta @mrt-06 @Forumdash @MelankoliK
esas şaşırtıcı olan hannoş oldu cara delevigne ile sevgiliymiş bu iki kayıp @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu da derin hüzün yaratacaktır eminim ki
spring breakersda james francoya silahı böyle şettirmesinden belliydi hannoşta da bir şeyler olduğu
Amazon ve Hulu dizilerine soğugum nedense aslında OzaN'lık dizi @bazinga izliyordur, izlemiyorsa izlemeli@MasacRE- @bazinga @Forumdash
Allah aşkına yok mu şu diziyi izleyen benden başka biri. Konunun açılmasını istiyorum.
roswell new mexico 1. ve 2. bölüm ayol zaten çiğdemle @Forumdash kesin izlicek CW dizisi neticede şimdi @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @cookies @kerem harun için birkaç neden koyayım şuraya
spoi içine alalım
İzlemem de yazın boşlukta bakarım 1-2 bölümcükSen izliyorsan CW in tuhaf dizisidr diyecektim ama Caleb var @Forumdash @mrt-06
Neyyyy?????? Saydiğin isimlerin hepsi hem cinscimiymiş 😱 Caleb belliydi zaten aşiri kıvrak hatları vardı cadirda sevirşirken Hanna ile kariştiracaktım asfdgsahfjsak
Kesin öyle olurİzlemem de yazın boşlukta bakarım 1-2 bölümcük
Evet bakmam Şu aralar güzel dizi çıkarmıyorlar. @Çiğdem- kanalın koltuguna oturunca işler kesat gidiyor. Eskiden öylemiydi.Kesin öyle olur
Evet bakmam Şu aralar güzel dizi çıkarmıyorlar. @Çiğdem- kanalın koltuguna oturunca işler kesat gidiyor. Eskiden öylemiydi.
Fantastik kitleyi tutacaz diye saçma sapan dizilere yöneldilerKesin öyle olur
Senin yuzunden. Parlak oğlanalrı bulup bulup çiftleştiriyorsunFantastik kitleyi tutacaz diye saçma sapan dizilere yöneldiler
Aaa pardon fantastik sevmeyen kitleyi diyecektim @xemrexxx türleri için diziler üretiyorlarSenin yuzunden. Parlak oğlanalrı bulup bulup çiftleştiriyorsun
Teşekkürler konusu açılmış. İzlemeni bekliyorum.Benim niyetim var aslında o diziyi izlemeye ama şu an izlemem ya Ama ikinci kişi olarak ben sonra izleyeceğim dersem @Çiğdem- kabul eder mi acaba?
O kadar dizi izlerken bunu atlaman üzdü...Amazon ve Hulu dizilerine soğugum nedense aslında OzaN'lık dizi @bazinga izliyordur, izlemiyorsa izlemeli
Üzüldüğüne üzüldüm 20 dakkalıksa bakılır ama 50dakkasa hulu amazon dizisi izlenmezTeşekkürler konusu açılmış. İzlemeni bekliyorum.
O kadar dizi izlerken bunu atlaman üzdü...
Ne alaka be hiç sıkmadı beni, gayet de izletiyor espriler çok ince düşünülmüş dramı da yerinde. Ama tek izlediğim Amazon dizisi çok da övmiyim.Üzüldüğüne üzüldüm 20 dakkalıksa bakılır ama 50dakkasa hulu amazon dizisi izlenmez
Yazın boşlugunda bi ara hatırlat bakıcam bi kaç bölüme Sırf bu övmeler yüzündenNe alaka be hiç sıkmadı beni, gayet de izletiyor espriler çok ince düşünülmüş dramı da yerinde. Ama tek izlediğim Amazon dizisi çok da övmiyim.