Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Erkek oyuncu kadrosu çok iyi bir göz atarım :A Caleb ve kırmızı donlu özellikle sevdiklerimdi :A :A :A
Destereye xxxxl kırmızı don almandan belliydi :A @Harunnn60 duymasın :A

DvvII-QWwAANHAc.jpeg

roswell new mexico 1. ve 2. bölüm ayol zaten çiğdemle @Forumdash kesin izlicek CW dizisi neticede:A:A:A şimdi @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @cookies @kerem harun için birkaç neden koyayım şuraya:A

spoi içine alalım:A

birkaç tane de @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes Doğu için neden koyalım spoiye:A

rahmetli @destere olsaydı başroldeki kıza dibi düşerdi 1 günde 10 bölüm izlerdi:A @Aserat @mrt-06 @turkuazz
Bana hiçbir neden CW'nin dandik dizilerini izletemez :A

roswell new mexico 1. ve 2. bölüm ayol zaten çiğdemle @Forumdash kesin izlicek CW dizisi neticede:A:A:A şimdi @serhatt @xBUGRAx @Yiğitt @cookies @kerem harun için birkaç neden koyayım şuraya:A

birkaç tane de @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes Doğu için neden koyalım spoiye:A

rahmetli @destere olsaydı başroldeki kıza dibi düşerdi 1 günde 10 bölüm izlerdi:A @Aserat @mrt-06 @turkuazz
Hepsi çöp :A

@MasacRE- @bazinga @Forumdash

The Marvelous Mrs. Maisel 1x2 @Harunnn60 @Çiğdem- biriniz konusunu açabilir misiniz :A

Uzuuun zamandır izlemeyi düşünüyordum. İki bölüm izledim, ilk bölüme nazaran ikinci bölüm daha iyiydi. Özellikle başrolün oyunculuğu harika zaten ödüllerde de baya ön planda. :D

İlk iki bölümde pek bir olay olmasa da Midge'in terk edilmesinden sonra olaylar açıldı ve senaryo yolunu buldu. En sevdiğim karakter Midge'ten sonra Abe. :A Joel'e bakışları :F

Midge ve şu ilk bölümün sonundaki adam sevgili olacaklar kesin. :A
Allah aşkına yok mu şu diziyi izleyen benden başka biri. :A Konunun açılmasını istiyorum. :(

senin oğlanlar genelde birbirine bakıyor niye şaşırdın :A ayrıca pll deki caleb ve toby gerçekte gay zati pll kızlarının hepsi çok yakın davranıyordu ikisine gerçek hayatta:A @mrt-06 @Forumdash @MelankoliK

esas şaşırtıcı olan hannoş oldu cara delevigne ile sevgiliymiş bu iki kayıp @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu da derin hüzün yaratacaktır eminim ki :A

hbz-cara-delevigne-ashley-benson-comp-1-1534278427.jpg

spring breakersda james francoya silahı böyle şettirmesinden belliydi hannoşta da bir şeyler olduğu :(
giphy.gif
Neyyyy?????? Saydiğin isimlerin hepsi hem cinscimiymiş 😱 Caleb belliydi zaten aşiri kıvrak hatları vardı cadirda sevirşirken Hanna ile kariştiracaktım asfdgsahfjsak:F

Sen izliyorsan CW in tuhaf dizisidr diyecektim ama Caleb var @Forumdash @mrt-06 :love1::love1::love1:
İzlemem de yazın boşlukta bakarım 1-2 bölümcük:A