Yeni Yılın İlk Favori Üyeleri (Ocak 2019)

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
"Çaylak Üye" rütbesine sahip 4 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Yorumlarıyla yönetimin ilgisini çeken ve favori üyelik kazanan dört ismi tebrik ediyoruz. Bu üyeler:

@anniegrant
@luisalonso
@Emre Ozansoy
@haluk792

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.​

Bir ben birde dostum @Doğu kaldı herhalde çaylak üye olarak [emoji3][emoji3]

Favori üye olan arkadaşları tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun inşallah.

"Çaylak Üye" rütbesine sahip 4 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Yorumlarıyla yönetimin ilgisini çeken ve favori üyelik kazanan dört ismi tebrik ediyoruz. Bu üyeler:

@anniegrant
@luisalonso
@Emre Ozansoy
@haluk792

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.​

Çok teşekkürler. :kissingheart:

İlk 3 üyeye tebrikler ama Haluk kesinlikle ama kesinlikle hak etmiyor maalesef. Zaten bir seferde 3 kişi yeterdi niye bu kadar çok kişi seçildi onu da anlayamadım.

Beni favori üye yapan adam madam değildir kardeşim bu kadar söylüyorum :A (Ahmet Çakar sesiyle :A)
Favori üyeliği sevmem, favori üyeleri sevmem, Allah affetsin. :A :A

Benim için de tehlike çanları çalmaya başladı. :A Bi' an önce @FF Yönetim 'in kim olduğunu ortaya çıkartıp yerine @Maskeli Fedai 'yi geçirmem lazım. :A Yüksek yerlerde adamlarımız bulunursa forumda daha rahat takılırız. :A Gerçi kendisi bu aralar entel-dantel olmakla uğraştığı için bu muazzam teklifimi kabûl etmeyebilir. :A

Bizi çekemiyorlar [emoji3] sende yavaş yavaş şükür namazına başla malum ceza konusunda bize yaklaşıyorsun [emoji3]
Bir üst mesajımda planımı anlattım, namaz kılmamıza gerek kalmadan bu işten sıyrılacağız. :A Gerçi bu planı kendi başım sıkışınca düşündüm ama neyse, amaç hepimizi kurtarmak. :A

Favori üyeliği sevmem, favori üyeleri sevmem, Allah affetsin. :A :A

Benim için de tehlike çanları çalmaya başladı. :A Bi' an önce @FF Yönetim 'in kim olduğunu ortaya çıkartıp yerine @Maskeli Fedai 'yi geçirmem lazım. :A Yüksek yerlerde adamlarımız bulunursa forumda daha rahat takılırız. :A Gerçi kendisi bu aralar entel-dantel olmakla uğraştığı için bu muazzam teklifimi kabûl etmeyebilir. :A
Kabul etmiyorum bu teklifi :A

Kabul etmiyorum bu teklifi :A
Seni "Nietzsche'nin kalemindeki o sanatı herkes anlayamaz." demek veya "The Godfather gelmiş geçmiş en iyi başyapıttır, aksini iddaa eden köylüdür." demek kurtarmayacak. :A Seni, benim teklifim kurtaracak. :A Bırak bu entelektüel ayaklarını, özüne dön. :A

Bir üst mesajımda planımı anlattım, namaz kılmamıza gerek kalmadan bu işten sıyrılacağız. :A Gerçi bu planı kendi başım sıkışınca düşündüm ama neyse, amaç hepimizi kurtarmak. :A

Sende yavaş yavaş pişiyorsun [emoji3] "Hamdım, piştim, yandım” sözünü karşılama safhasına gelmek üzeresin inşallah.