Mesela benim evimBenim aklıma beşli erkeklerin gidebileceği bir mekan geliyor ama siz ne dersiniz bilemedim.
Pavyon pek Buğra ile Melih'i açmaz anam.Benim aklıma beşli erkeklerin gidebileceği bir mekan geliyor ama siz ne dersiniz bilemedim.
Onlara da açtırırım benPavyon pek Buğra ile Melih'i açmaz anam.
Olur organze et.
5 tane sap bi arada ya pavyona, ya meyhaneye, ya kahveye, ya da ocakbaşına gider Birinde karar kılıp buluşalımBenim aklıma beşli erkeklerin gidebileceği bir mekan geliyor ama siz ne dersiniz bilemedim.
Ben ilk dediğini düşündüm, hatta özelden öyle konuştuk @mrt-06 ile. Onlar korkuyorlar gibi, gidersek senle ben anca5 tane sap bi arada ya pavyona, ya meyhaneye, ya kahveye, ya da ocakbaşına gider Birinde karar kılıp buluşalım
Aman ilk buluşmada bir sakatlık çıkmasın şimdi, biz senle bizbize gideriz kankaBen ilk dediğini düşündüm, hatta özelden öyle konuştuk @mrt-06 ile. Onlar korkuyorlar gibi, gidersek senle ben anca
Artık benimsin.Aslında pavyonda sahne almak isterim. İdolüm Çatlak Şanzel. @mrt-06
Bu kadını ilk @xemrexxx göstermişti hep gülüyorum hele o karpuzlar.Aslında pavyonda sahne almak isterim. İdolüm Çatlak Şanzel. @mrt-06
Hahaha sen de az çatlak değilsin İçindeki total ruhtan korkmak gerekAslında pavyonda sahne almak isterim. İdolüm Çatlak Şanzel. @mrt-06
@Billy Kane benden başkasını koruyamaz, benden başkasıyla korumacılık oynayamaz.Menajerim ol. @Billy Kane de korumam olsun.
Henüz yok.Bölümler kaldırılmış Youtube'dan çıldırcam.. Yağmur Ajans'ın dizilerini blutv almış yazmışlar Geceler de var mı. @Yiğitt