@serhatt Zibidi sever ama bunda dikkat etsin senin baş herifin Serhatı yok edersin @Forumdash
yolarim ayol bu Serhat zillisiniFok yok eder o beni Ateş olsa cürmü kadar yer yakar, o boyla da ancak benim sigaramı yakar
@serhatt Zibidi sever ama bunda dikkat etsin senin baş herifin Serhatı yok edersin @Forumdash
yolarim ayol bu Serhat zillisiniFok yok eder o beni Ateş olsa cürmü kadar yer yakar, o boyla da ancak benim sigaramı yakar
zor o biraz sen kimi yoluyorsun, git tavuk yol senyolarim ayol bu Serhat zillisini
Doğru söylemiş.
Hiçte kızdıracak bişey söylememiş adam
Kimseye yürüdüğüm yok
Hayret bu meseleyi vatan millet Sakarya'ya bağlamamış.
Burak film yapmisdi bildiyim kadariyla Kerem'le. Ilk ve son sacma ödül deyil Turkiyede, Haluk Bilginer olan kategorilerde genc oyuncular ödül aliyor o nolucak?
Mesajını görmeden atmıştım kaçarmı ayoll
Mustafa Bey Kerem Bursinle film yaptığını unutmuş sanırım Burağın oyunculuğu iyidir Timuçin Esen de Müslümde çok iyiymiş izleyenlere göre diyorum Jüri Burağı daha çok sevmiş demek ki
kendisi hakkında gerekeni yaptik @Forumdash sırada @Harunnn60 @kerem @Yiğitt @xBUGRAxAdam olması gerekeni söylemiş bence.
inş. biride senin hakkında suç duyurusunda bulunur da kodesi boylarsın
Mustafayla beni bir görüyorsan baştan kaybetmişindir
Cirkeflikte yarisiyorsunuzMustafayla beni bir görüyorsan baştan kaybetmişindir
O kim giuuuuuiiiSeni de ben emekli edicem inş Şahide Sultan gibi
Cahilliğinle yine gözlerimi yaşartiyorsun Attiğin resmi niye attın mademO kim giuuuuuiii