Zaten beni listemdeydi Hala Allah'ın azgın kullarızyızçiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱
Zaten beni listemdeydi Hala Allah'ın azgın kullarızyızçiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱
@Forumdash CW ci olarak çok pis dizilere dalmıs size yakısıyorda o na yakısmıyor : Açiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱
Ben nerdeyse oradayım bacım Ama bodyguard çok kaliteli değil. Sadece muadil@Forumdash CW ci olarak çok pis dizilere dalmıs size yakısıyorda o na yakısmıyor : A
@xemrexxx in tuhaf dizilerin e kapıldık CW noeldeyken Dean , Sam gelip bizi kurtarsın o iblistenBen nerdeyse oradayım bacım Ama bodyguard çok kaliteli değil. Sadece muadil
Seve seve esir olur Dean'i görse@xemrexxx in tuhaf dizilerin e kapıldık CW noeldeyken Dean , Sam gelip bizi kurtarsın o iblisten
Biraz daha izleyici kaparsak yorumlarda çok kalabalık yazabiliriz11 Ocak yaklaştı sen ben @Forumdash @Harunnn60 başlayacaz
@kerem de izler @Harunnn60 için Titansı @ForumdashBiraz daha izleyici kaparsak yorumlarda çok kalabalık yazabiliriz
@xemrexxx in tuhaf dizilerin e kapıldık CW noeldeyken Dean , Sam gelip bizi kurtarsın o iblisten
Seve seve esir olur Dean'i görse
Belki istemedik Adam sonucta yaşlanmıyor Genç kaldiği için yaşlılığımıza saklıyoruz13 yıldır bir size vermedi gönlünü oğlan desenize
İçin yanıyor dimi düşününce
Siz kocadinuz ayol adam yaşlanmasa nolacakBelki istemedik Adam sonucta yaşlanmıyor Genç kaldiği için yaşlılığımıza saklıyoruz
İçin yanıyor dimi düşününce
Genç seviyorsak demek kiSiz kocasının ayol adam yaşlanmasa nolacak
Kiz bu arada meryoşum kim Kardashian in estetikçisine gitmiş inşallah abartmaz.ss @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAxGenç seviyorsak demek ki
Reklam Bedavadan yaptıracaği için abartabilirKiz bu arada meryoşum kim Kardashian in estetik çizime gitmiş inşallah abartmaz.ss @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx
Buna benziyor şuan ki haliKiz bu arada meryoşum kim Kardashian in estetikçisine gitmiş inşallah abartmaz.ss @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx
Yok bu sefer bu dizi hakkında ortak düşünceye sahip değiliz @xemrexxx ile.Aaa vlla yine buldunuz tuhaf bir @xemrexxx dizisi diyecemde yılbaşında tozmu ekeledi naptı bize Emrenin dizilerini herkes ayıla bayıla izler oldu forumda @Forumdash @kerem @dreamy
Aaa seni kurtardık tamamda seni kurtarırkan @Harunnn60 @Forumdash ı kaptırdık bu seferde @xemrexxx eYok bu sefer bu dizi hakkında ortak düşünceye sahip değiliz @xemrexxx ile.