Zaten beni listemdeydiçiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱
Zaten beni listemdeydiçiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱
@Forumdash CW ci olarak çok pis dizilere dalmıs size yakısıyorda o na yakısmıyorçiğdem Hogathasi hariç hepsi imana gelip kaliteli diziler izlemeye başlamış 😱
Ben nerdeyse oradayım bacım
@xemrexxx in tuhaf dizilerin e kapıldık CW noeldeykenBen nerdeyse oradayım bacımAma bodyguard çok kaliteli değil. Sadece muadil
![]()
Seve seve esir olur Dean'i görse
Biraz daha izleyici kaparsak yorumlarda çok kalabalık yazabiliriz
@kerem de izler @Harunnn60 için TitansıBiraz daha izleyici kaparsak yorumlarda çok kalabalık yazabiliriz![]()
Seve seve esir olur Dean'i görse![]()
Belki istemedik13 yıldır bir size vermedi gönlünü oğlan desenize![]()
İçin yanıyor dimi düşününce
Siz kocadinuz ayol adam yaşlanmasa nolacakBelki istemedikAdam sonucta yaşlanmıyor
Genç kaldiği için yaşlılığımıza saklıyoruz
İçin yanıyor dimi düşününce![]()
Genç seviyorsak demek kiSiz kocasının ayol adam yaşlanmasa nolacak![]()
Kiz bu arada meryoşum kim Kardashian in estetikçisine gitmiş inşallah abartmaz.ss @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAxGenç seviyorsak demek ki![]()
ReklamKiz bu arada meryoşum kim Kardashian in estetik çizime gitmiş inşallah abartmaz.ss @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx
Buna benziyor şuan ki haliKiz bu arada meryoşum kim Kardashian in estetikçisine gitmiş inşallah abartmaz.ss @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @xBUGRAx
Yok bu sefer bu dizi hakkında ortak düşünceye sahip değiliz @xemrexxx ile.Aaa vlla yine buldunuz tuhaf bir @xemrexxx dizisi diyecemde yılbaşında tozmu ekeledi naptı bize Emrenin dizilerini herkes ayıla bayıla izler oldu forumda![]()
![]()
@Forumdash @kerem @dreamy
Aaa seni kurtardık tamamda seni kurtarırkan @Harunnn60 @Forumdash ı kaptırdık bu seferde @xemrexxx eYok bu sefer bu dizi hakkında ortak düşünceye sahip değiliz @xemrexxx ile.![]()