Ben de La Casa bitince başlıcam Sonra Jessica başlıyor izliyormuydun Jessicayi?İyi o zaman bitirin de Altered'e öyle başlayalım bana birkaç gün daha kazandırın @destere
İyi iyi Söyle diğerlerine de acele etmesinler Yok izlemiyorumBen de La Casa bitince başlıcam Sonra Jessica başlıyor izliyormuydun Jessicayi?
Senin için tempoyu düşürcektik ama sen mırın kırınca biz tempoyu devam ediyoruz @destereİyi iyi Söyle diğerlerine de acele etmesinler Yok izlemiyorum
@destere ve ben 9.bölümü izledik. İnş bu gece 10'u izlicem
altered in ilk bölümünü izleyeyim arada diyordumda eğer topluca başlayacaksak tabiki @Çiğdem- de mecburen katılacak bize o zaman hiç altered e bulaşmayayım la casa yı bitirip öyle başlayalımİyi o zaman bitirin de Altered'e öyle başlayalım bana birkaç gün daha kazandırın @destere
Salı günü başlarım diye düşünüyorum, o günden itibaren 1 hafta bomboşum bol bol izlerim dizileri filmleriSenin için tempoyu düşürcektik ama sen mırın kırınca biz tempoyu devam ediyoruz @destere
Niye aynı anda başlayamıyoruz? Ne kadar güne ihtiyacın var?
Ben bitirince başlayalım diyorum. Herhalükarda listemde dizialtered in ilk bölümünü izleyeyim arada diyordumda eğer topluca başlayacaksak tabiki @Çiğdem- de mecburen katılacak bize o zaman hiç altered e bulaşmayayım la casa yı bitirip öyle başlayalım
Bizde 2şer 2şer gttiğimiz için günümüz uyuşuyorSalı günü başlarım diye düşünüyorum, o günden itibaren 1 hafta bomboşum bol bol izlerim dizileri filmleri
Ben bitirince başlayalım diyorum. Herhalükarda listemde dizi
Bizde 2şer 2şer gttiğimiz için günümüz uyuşuyor
Salı günü başlarım diye düşünüyorum, o günden itibaren 1 hafta bomboşum bol bol izlerim dizileri filmleri
@destere Nin konusunu aç dediği dizidenmi bahsediyorsunuzaltered in ilk bölümünü izleyeyim arada diyordumda eğer topluca başlayacaksak tabiki @Çiğdem- de mecburen katılacak bize o zaman hiç altered e bulaşmayayım la casa yı bitirip öyle başlayalım
Aaa kim dedi sana bu tuhaf diziye bulaş diye Dizi ekibidnen ayrı hareket etme iyice @xemrexxx gibi tuhaf dizilere gömülmeye başladınŞuan 30 dakikadayım ama çok sıkıldım. Başları iyi gibiydi ama dizide soğukluk var anlamsızca. Konuda pek ilgimi çekmedi.
@destere de zar zor bitirmiş ilk bölümü zaten . Puanı neden bu kadar yüksek onu anlamadım. 😵 @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-
Haklısın hemen yanınıza sığındım. Aç kapıyı.Aaa kim dedi sana bu tuhaf diziye bulaş diye Dizi ekibidnen ayrı hareket etme iyice @xemrexxx gibi tuhaf dizilere gömülmeye başladın
Aa iyi hatırlattın, ben izleyecektim bu diziyi Sen sevmediysen iyidir tamam, en kısa zamanda başlıyorumŞuan 30 dakikadayım ama çok sıkıldım. Başları iyi gibiydi ama dizide soğukluk var anlamsızca. Konuda pek ilgimi çekmedi.
@destere de zar zor bitirmiş ilk bölümü zaten . Puanı neden bu kadar yüksek onu anlamadım. 😵 @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-
Sıkılacaksın bence Sevişme sahneleri bile destereye izlettirmeye başaramamış 30 Dakikam kaldı yinede tamamlayacağım. Eğer izleyeceksen bakarız senle bunaAa iyi hatırlattın, ben izleyecektim bu diziyi Sen sevmediysen iyidir tamam, en kısa zamanda başlıyorum
Benim ilgimi çekiyor bu tarz diziler, filmler Çıktığı zamanlar izleyecektim aslında, o an başlamayınca unuttum gitti 1 yılı geçmiş dizi çıkalı Bana uyar, @Forumdash sen de var mısın?Sıkılacaksın bence Sevişme sahneleri bile destereye izlettirmeye başaramamış 30 Dakikam kaldı yinede tamamlayacağım. Eğer izleyeceksen bakarız senle buna
Sen başlayana kadar bir yıl geçer artık Karar vermen 1 yıl sürdüğü düşünülürseBenim ilgimi çekiyor bu tarz diziler, filmler Çıktığı zamanlar izleyecektim aslında, o an başlamayınca unuttum gitti 1 yılı geçmiş dizi çıkalı Bana uyar, @Forumdash sen de var mısın?
Biliyorum bu diziyi ben de başlayamamiştim Forumda birisi soğutmuştu onun yorumlarini okurken ama kimdi unuttum Sen izledin diye hatırlıyorumBenim ilgimi çekiyor bu tarz diziler, filmler Çıktığı zamanlar izleyecektim aslında, o an başlamayınca unuttum gitti 1 yılı geçmiş dizi çıkalı Bana uyar, @Forumdash sen de var mısın?
Aynen yola cıkmam İzleyip unutmuş bile olabilirSen başlayana kadar bir yıl geçer artık Karar vermen 1 yıl sürdüğü düşünülürse
DestereBiliyorum bu diziyi ben de başlayamamiştim Forumda birisi soğutmuştu onun yorumlarini okurken ama kimdi unuttum Sen izledin diye hatırlıyorum