Netflix Mindhunter - Dizi Yorumları

Senin için tempoyu düşürcektik ama sen mırın kırınca biz tempoyu devam ediyoruz :A @destere
Niye aynı anda başlayamıyoruz? Ne kadar güne ihtiyacın var?
Salı günü başlarım diye düşünüyorum, o günden itibaren 1 hafta bomboşum bol bol izlerim dizileri filmleri :A

altered in ilk bölümünü izleyeyim arada diyordumda eğer topluca başlayacaksak tabiki @Çiğdem- de mecburen katılacak bize :) o zaman hiç altered e bulaşmayayım la casa yı bitirip öyle başlayalım :)
Ben bitirince başlayalım diyorum. Herhalükarda listemde dizi :X

Salı günü başlarım diye düşünüyorum, o günden itibaren 1 hafta bomboşum bol bol izlerim dizileri filmleri :A
Bizde 2şer 2şer gttiğimiz için günümüz uyuşuyor :X

Ben bitirince başlayalım diyorum. Herhalükarda listemde dizi :X

Bizde 2şer 2şer gttiğimiz için günümüz uyuşuyor :X
altered in ilk bölümünü izleyeyim arada diyordumda eğer topluca başlayacaksak tabiki @Çiğdem- de mecburen katılacak bize :) o zaman hiç altered e bulaşmayayım la casa yı bitirip öyle başlayalım :)
@destere Nin konusunu aç dediği dizidenmi bahsediyorsunuz :F

Bir bakayım nasıl diziymiş dedim bu çıplak herif çıktı karşıma :F :F :F @xemrexxx @eskici
altered-carbon-1-4.jpg

Şuan 30 dakikadayım ama çok sıkıldım. Başları iyi gibiydi ama dizide soğukluk var anlamsızca. :F Konuda pek ilgimi çekmedi. :A

@destere de zar zor bitirmiş ilk bölümü zaten . :F Puanı neden bu kadar yüksek onu anlamadım. 😵 @MasacRE- @Forumdash @Çiğdem-
Aa iyi hatırlattın, ben izleyecektim bu diziyi :A Sen sevmediysen iyidir tamam, en kısa zamanda başlıyorum :Z

Sıkılacaksın bence :A Sevişme sahneleri bile destereye izlettirmeye başaramamış :A 30 Dakikam kaldı yinede tamamlayacağım. :A Eğer izleyeceksen bakarız senle buna :A
Benim ilgimi çekiyor bu tarz diziler, filmler :D Çıktığı zamanlar izleyecektim aslında, o an başlamayınca unuttum gitti 1 yılı geçmiş dizi çıkalı :A Bana uyar, @Forumdash sen de var mısın?:A

Benim ilgimi çekiyor bu tarz diziler, filmler :D Çıktığı zamanlar izleyecektim aslında, o an başlamayınca unuttum gitti 1 yılı geçmiş dizi çıkalı :A Bana uyar, @Forumdash sen de var mısın?:A
Biliyorum bu diziyi ben de başlayamamiştim :A Forumda birisi soğutmuştu onun yorumlarini okurken ama kimdi unuttum:X Sen izledin diye hatırlıyorum(b)

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking