DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,410
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Eugene var, başka?Tabi canım hiç yok, Dwight başroldü hatta değil mi?
Eugene var, başka?Tabi canım hiç yok, Dwight başroldü hatta değil mi?
O senin görüşün Eugene de işe yaramaz bir yan rol zaten. Çok istiyorsanız onu da verelim @Harunnn60 @Çiğdem- @dreamyEugene var, başka?
Bilim adamına işe yaramaz dedin. FTWD'de biz onu kullanırız, gönderin gelsin.O senin görüşün Eugene de işe yaramaz bir yan rol zaten. Çok istiyorsanız onu da verelim @Harunnn60 @Çiğdem- @dreamy
Çakma bilim adamı İlk geldiğinde virüsün çözümüne götüreceğim sizi diye oyaladı durdu herkesi, sonra korkusundan onların yanında kalmak için yalan söylediği ortaya çıkmıştı Yalnız rahmetli Abraham iyi dövmüştü bunu o zamanBilim adamına işe yaramaz dedin. FTWD'de biz onu kullanırız, gönderin gelsin.
Bir de sezon onayı almıştı galiba öyle hatırlıyorum belki yurtdışındaki reytingleri iyidir.İlk sezonu izlemiştim bende 2 de kaçtık @Harunnn60
Sanırım dünya üzerinde @DarkLegenD dışında izleyen kalmadı ve ona saygılarından dolayı o bırakmadıkça masraf edip yayınlanmaya devam ediyorlar ne büyük gurur @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE-
Eugene 7-8 de iticiydi de şu aralar platonik takıldığı için o iticiliği gitmiş durumda. Jesus yerine ölmesini istediklerimden biriydiO senin görüşün Eugene de işe yaramaz bir yan rol zaten. Çok istiyorsanız onu da verelim @Harunnn60 @Çiğdem- @dreamy
Olsun bu dizi ilk göz ağrılarımızdan sonuçta, yeri geldiğinde savunuruz Sen hala izlemedin mi 9. sezonu
Bilim adamına işe yaramaz dedin. FTWD'de biz onu kullanırız, gönderin gelsin.
Ne değişik parlak zevkleri var bunun avatarı sonra Euqeneye bile sarkıntılık ediyor iyi ki kovmusuz parlak takımındanO senin görüşün Eugene de işe yaramaz bir yan rol zaten. Çok istiyorsanız onu da verelim @Harunnn60 @Çiğdem- @dreamy
@DarkLegenD 5-6 Sezona doğru gidiyoruz demiştiBir de sezon onayı almıştı galiba öyle hatırlıyorum belki yurtdışındaki reytingleri iyidir.
Eugune sonra o peder filan ya bunları görmek istemiyorum. o peder birde dizide güzel kızlarla takılıyor filan çıldırıyorum Yönetmene şantaj filna mı yapıyor anlamadım @Çiğdem- @dreamyO senin görüşün Eugene de işe yaramaz bir yan rol zaten. Çok istiyorsanız onu da verelim @Harunnn60 @Çiğdem- @dreamy
FTWD'ninde reytingleri kötü ama paralı kanalda yayınlanmasına rağmen ulusal kanalllardan daha iyi reyting alıyor ama eski oranlar yok tabi @Çiğdem-Bir de sezon onayı almıştı galiba öyle hatırlıyorum belki yurtdışındaki reytingleri iyidir.