- Reaksiyon puanı
- 86,339
- Puanı
- 1,060
Aaa fark ettiysen önceden tipsizlerin yakııklıya dönüşmesinden bahsediyoruzYanı Çağatay hala aynı kaldığından
![]()
![]()
@MasacRE- @serhatt @dreamy @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @DarkLegenD Şu film sayesinde hepsinden soğuttuk yumurta kafayı
![]()
![]()
![]()
Sen diziyi izle önceÇatlama sesin buradan duyuldu az ötede kıskan.![]()
Senden başka kimse Çagatayı kötülemedi kiAaa fark ettiysen önceden tipsizlerin yakııklıya dönüşmesinden bahsediyoruzYanı Çağatay hala aynı kaldığından
![]()
![]()
@MasacRE- @serhatt @dreamy @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @DarkLegenD Şu film sayesinde hepsinden soğuttuk yumurta kafayı
![]()
![]()
![]()
Çağataydan soğumuş olarak kabul ediyorum benSenden başka kimse Çagatayı kötülemedi kiDiziyi kötüledi
![]()
ben de seni diziyi sevdiğine inanıyorum o zamanÇağataydan soğumuş olarak kabul ediyorum ben![]()
![]()
![]()
4 Bölümüm kaldı hala eski yılda bırakamadım diziyi arkamdaben de seni diziyi sevdiğine inanıyorum o zaman![]()
O kadar sevdin ki hemen bitmesin diyorsun
Hhaha ya yaa sorma ayoll her yıl mutlaka izlemem lazım 2030 a kadar bu 4 bölümü bitiririm saniye saniye izleyipO kadar sevdin ki hemen bitmesin diyorsunHergün 1 dakkalık sahnesini izliyorsundur
![]()
Ben dakkalara bölmüştüm çabuk bitsin diye ama sen yine kıyamayıp sanıyelere yaymışsınHhaha ya yaa sorma ayoll her yıl mutlaka izlemem lazım 2030 a kadar bu 4 bölümü bitiririm saniye saniye izleyip![]()
![]()
@Harunnn60
@serhatt İle sizi gördükçe Çağatay yanı kabus olurya sevmediğin kişiyi nereye baksan onu görürsün uyumadan kabus görüyorum sayenizdeBen dakkalara bölmüştüm çabuk bitsin diye ama sen yine kıyamayıp sanıyelere yaymışsınOff için yanıyor dimi oğlanı gördükçe
![]()
Eğer görmeden hakkında konsursan o zaman ruyanda görürsün@serhatt İle sizi gördükçe Çağatay yanı kabus olurya sevmediğin kişiyi nereye baksan onu görürsün uyumadan kabus görüyorum sayenizde![]()
![]()
![]()
Aaa dur bee şimdi rüyama falan girer gerçekten Allah korusunEğer görmeden hakkında konsursan o zaman ruyanda görürsünRüyanda görme zaten kudur böyle
![]()
@serhatt İle sizi gördükçe Çağatay yanı kabus olurya sevmediğin kişiyi nereye baksan onu görürsün uyumadan kabus görüyorum sayenizde![]()
![]()
![]()
Aaa bundan bahsediyordum bende
Amine gülşe Atv de denedigi dizi tutmadı gençlik işinde tutuyor Sihirden çilek in yaş kitlesi olabilir @Çiğdem-
Çilek dizi yapsamıAmine gülşe Atv de denedigi dizi tutmadı gençlik işinde tutuyor Sihirden çilek in yaş kitlesi olabilir @Çiğdem-