xBUGRAx
Süper Emekli
Haha daha çok görüşmeliyiz.
Benim İçin Üzülme'de bıraktım onu izlemeyi.
![]()
Benim İçin Üzülme'de bıraktım onu izlemeyi.
![]()
Aklın yolu birHaha daha çok görüşmeliyiz.![]()
Tutacak bu dizi, Barış'ı gören zaten kanalı değiştiremez bir dahaKıvanç zamanında tuba ile dizi yaparkan çökmüştü adamŞuan aynı çöküntüyü Ömer yaşıyor ecünnü adamı dizi başlamadan çökeltmiş
![]()
![]()
![]()
2 Bölüm sonra kaçarsın ayoll zaten 3.bölüm final olurBen izleyeceğim, kendi adına konuş.![]()
bide buna bak
Sen öyle san2 Bölüm sonra kaçarsın ayoll zaten 3.bölüm final olur![]()
![]()
![]()
Sende çök artık.sdKıvanç zamanında tuba ile dizi yaparkan çökmüştü adamŞuan aynı çöküntüyü Ömer yaşıyor ecünnü adamı dizi başlamadan çökeltmiş
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa bu yakışıklı adamların niye geçmişleri palyaço gibi
Aaa sende inş. evrime bunlar gibi kafa göz dalarsın da bi halta benzersinHahah Aaa bu yakışıklı adamların niye geçmişleri palyaço gibi![]()
![]()
Leonum , Bu adam sonra Aras bileKösemdeki Murat , Vartolu yanı say say bitmez demekki benim izlediğim dizilere gelince tipleri iyi oluyor adamların
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
Çağatay'ın bi fiyaskosunu bulamazsınHahah Aaa bu yakışıklı adamların niye geçmişleri palyaço gibi![]()
![]()
Leonum , Bu adam sonra Aras bileKösemdeki Murat , Vartolu yanı say say bitmez demekki benim izlediğim dizilere gelince tipleri iyi oluyor adamların
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt
Aaa biz tipimizden gayet memnunuz @xemrexxx ileAaa sende inş. evrime bunlar gibi kafa göz dalarsın da bi halta benzersin![]()
Aaa fark ettiysen önceden tipsizlerin yakııklıya dönüşmesinden bahsediyoruzÇağatay'ın bi fiyaskosunu bulamazsınYıllar ona dokunmuyor bi tek
![]()