Aslıhan Gürbüz çıktı susar misiniz .ssBöyle kalırsın işte gudubet şey seni
Seni zilli
Aslıhan Gürbüz çıktı susar misiniz .ssBöyle kalırsın işte gudubet şey seni
Seni zilli
Murat Yıldırım izliyorum gider misin başımdanAslıhan Gürbüz çıktı susar misiniz .ss
küçük şehzaden elimde analık
Doğu Demirkol yardırdı. Gecenin yıldızı.
Bir Doğu Demirkol değil. İticilikle sempatiklik arasında gidip geliyor ama tül iyiydi.Enis Arıkan’ın inanılmaz performansı hakkında ne düşünüyorsun?
Bir Doğu Demirkol değil. İticilikle sempatiklik arasında gidip geliyor ama tül iyiydi.
Ölümlü Dünya, Ahlat Ağacı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel... Muazzam kariyer.Doğu Demirkol gerçekten muazzamdı. Kendisine Ahlat Ağacı sonrası hayranlık besleyenlerdenim.
Ölümlü Dünya, Ahlat Ağacı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel... Muazzam kariyer.
Orada izlemiyordum ben sayılmaz.Güldür Güldür performansını da unutmamak lazım. Umarım kendisini kaliteli, süresi kısa, dijitalde yayınlanacak bir komedi dizisinde de görürüz.
Orada izlemiyordum ben sayılmaz.
Netflix'e stand-up gösterisi çeksin bence.
2 kişi yetmemiş üçüyle aynı anda yuh 😱
2 kişi yetmemiş üçüyle aynı anda yuh 😱
@ozgur2113 dışında bir efendi oğlan yok Onuda kendinize benzeteceksiniz 3 manyak @serhatt @gözlemci @denizz19Ben erkeklerimi buldum ayol @Çiğdem- le ikiniz derdinize yanın
@denizz19 @ozgur2113 @Dosi @kerem @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 @DarkLegenD @Forumdash @MasacRE- @Maskeli Fedai @gözlemci @Ahmed
@ozgur2113 'ü çoktan yoldan çıkardım ben eskide kaldı onun masumiyeti @xemrexxx@ozgur2113 dışında bir efendi oğlan yok Onuda kendinize benzeteceksiniz 3 manyak @serhatt @gözlemci @denizz19
Demet ile Okan barışmıştı en son ama gidip birde program mı çekmişler.😱
Vayy be demet malları kaçırdın alacaklılardan Üstüne gelenleri de mağdur edebiyatı dayadın yok evime sus bastı yok kızım zırladı Helal olsun. @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @kerem
Sizin yaşıtlariniz erkekleri bulup evleniyor aile kuruyor siz hala forumda avlanıyorsunuz yazık
23:00 Kadar O ses izledik 23: 00 da Aileler Yarışıyor ve 1 gibide @Yiğitt in kanalı bir superkahraman yayınlamış adını çok duyuyordum ama ilk defa izledik @Forumdash @xBUGRAxİyi seçimler var da programı sevmiyorum ben
Zaten forumda kaç tane efendi oğlan kaldıkı @ozgur2113 bunlarla daha buluşma yeni yıla yeni sayfa@ozgur2113 'ü çoktan yoldan çıkardım ben eskide kaldı onun masumiyeti @xemrexxx
Helal olsun ama reytinglerimiz kötü gelmiş23:00 Kadar O ses izledik 23: 00 da Aileler Yarışıyor ve 1 gibide @Yiğitt in kanalı bir superkahraman yayınlamış adını çok duyuyordum ama ilk defa izledik @Forumdash @xBUGRAx
Forumdaki erkekleri tek tek yoldan çıkarıyorum çatlayın @xemrexxxZaten forumda kaç tane efendi oğlan kaldıkı @ozgur2113 bunlarla daha buluşma yeni yıla yeni sayfa
dedikodudan tv izlemeye fırsat bulmuşsunuz iyi bari23:00 Kadar O ses izledik 23: 00 da Aileler Yarışıyor ve 1 gibide @Yiğitt in kanalı bir superkahraman yayınlamış adını çok duyuyordum ama ilk defa izledik @Forumdash @xBUGRAx