Aslıhan Gürbüz çıktı susar misiniz .ssBöyle kalırsın işte gudubet şey seni![]()
Seni zilli![]()
Aslıhan Gürbüz çıktı susar misiniz .ssBöyle kalırsın işte gudubet şey seni![]()
Seni zilli![]()
Murat Yıldırım izliyorum gider misin başımdanAslıhan Gürbüz çıktı susar misiniz .ss
küçük şehzaden elimde analık
Doğu Demirkol yardırdı. Gecenin yıldızı.![]()
Bir Doğu Demirkol değil. İticilikle sempatiklik arasında gidip geliyor ama tül iyiydi.Enis Arıkan’ın inanılmaz performansı hakkında ne düşünüyorsun?![]()
Bir Doğu Demirkol değil. İticilikle sempatiklik arasında gidip geliyor ama tül iyiydi.![]()
Ölümlü Dünya, Ahlat Ağacı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel... Muazzam kariyer.Doğu Demirkol gerçekten muazzamdı. Kendisine Ahlat Ağacı sonrası hayranlık besleyenlerdenim.![]()
Ölümlü Dünya, Ahlat Ağacı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel... Muazzam kariyer.![]()
Orada izlemiyordum ben sayılmaz.Güldür Güldür performansını da unutmamak lazım. Umarım kendisini kaliteli, süresi kısa, dijitalde yayınlanacak bir komedi dizisinde de görürüz.![]()
Orada izlemiyordum ben sayılmaz.
Netflix'e stand-up gösterisi çeksin bence.![]()
2 kişi yetmemiş üçüyle aynı anda yuh 😱
2 kişi yetmemiş üçüyle aynı anda yuh 😱
@ozgur2113 dışında bir efendi oğlan yokBen erkeklerimi buldum ayol @Çiğdem- le ikiniz derdinize yanın
![]()
@denizz19 @ozgur2113 @Dosi @kerem @xBUGRAx @mrt-06 @Harunnn60 @DarkLegenD @Forumdash @MasacRE- @Maskeli Fedai @gözlemci @Ahmed
@ozgur2113 'ü çoktan yoldan çıkardım ben eskide kaldı onun masumiyeti@ozgur2113 dışında bir efendi oğlan yok![]()
![]()
Onuda kendinize benzeteceksiniz 3 manyak @serhatt @gözlemci @denizz19
![]()
![]()
![]()
Demet ile Okan barışmıştı en son ama gidip birde program mı çekmişler.😱
Vayy be demet malları kaçırdın alacaklılardanÜstüne gelenleri de mağdur edebiyatı dayadın yok evime sus bastı yok kızım zırladı
Helal olsun.
@sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @kerem
Sizin yaşıtlariniz erkekleri bulup evleniyor aile kuruyor siz hala forumda avlanıyorsunuz yazık![]()
23:00 Kadar O ses izledik 23: 00 da Aileler Yarışıyor ve 1 gibide @Yiğitt in kanalı bir superkahraman yayınlamış adını çok duyuyordum ama ilk defa izledikİyi seçimler var da programı sevmiyorum ben![]()
Helal olsun ama reytinglerimiz kötü gelmiş23:00 Kadar O ses izledik 23: 00 da Aileler Yarışıyor ve 1 gibide @Yiğitt in kanalı bir superkahraman yayınlamış adını çok duyuyordum ama ilk defa izledik![]()
![]()
@Forumdash @xBUGRAx
dedikodudan tv izlemeye fırsat bulmuşsunuz iyi bari23:00 Kadar O ses izledik 23: 00 da Aileler Yarışıyor ve 1 gibide @Yiğitt in kanalı bir superkahraman yayınlamış adını çok duyuyordum ama ilk defa izledik![]()
![]()
@Forumdash @xBUGRAx