Fav10.net Mutlu Yıllar Diler! (2019)

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061
mutlu-y%C4%B1llar.jpg

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl olsun.:relaxed::relieved:

Başta ülkemiz olmak üzere herkes için mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçmesi dileğiyle..

Mutlu Yıllar! :hearteyecat::hearteyes:

İşte Sizin İçin Hazırladığımız Video!

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Mutlu yıllar Fav10!

özellikle sana @denizz19 :A

2018 ülkemiz adına pek parlak bir yıl olmadı. Umarım seneye bu vakitlerde ülkemiz adına iyi bir yıl oldu diyebiliriz :)

Oooo böyle video çalışmalarını özlemiştik @Harunnn60 eskilere bakıyordum zaten bu aralar biliyorsun :Z:Z:Z

Ben 2019 ve özellikle 2020 senesinden itibaren artık dizilerin daha kaliteli olmalarını müzik dünyasının daha iyiye gitmesini umuyorum 2010 lar malesef rezalet geçti bu iki konuda :( 2019 da gelişmeler merak uyandırıcı umarım 2020 ler iyi olacak :Z:Z:Z

Sincaplarımdan sizlere mutlu yıllar şimdiden :Z:Z:Z

Oooo böyle video çalışmalarını özlemiştik @Harunnn60 eskilere bakıyordum zaten bu aralar biliyorsun :Z:Z:Z

Ben 2019 ve özellikle 2020 senesinden itibaren artık dizilerin daha kaliteli olmalarını müzik dünyasının daha iyiye gitmesini umuyorum 2010 lar malesef rezalet geçti bu iki konuda :( 2019 da gelişmeler merak uyandırıcı umarım 2020 ler iyi olacak :Z:Z:Z

Sincaplarımdan sizlere mutlu yıllar şimdiden :Z:Z:Z
Çok teşekkürler. Aklıma esti video yapayım dedim. :Z

2010'lu dönemler bitiyor artık daha dün gibi hatırlıyorum o yılları. :(

Çok teşekkürler. Aklıma esti video yapayım dedim. :Z

2010'lu dönemler bitiyor artık daha dün gibi hatırlıyorum o yılları. :(
Sanırım her bakımdan en kötü dönemdi benim gördüğüm :A Umarım 2020 ler iyi olurda bende artık güncele geçerim malım 2009 dan yukarıya henüz çıkmadım :A :A :A

Şu cenaze konusunu hortlatmak lazım. :A :A
Aaa bu bir sinirle geldi foruma elendiği turda oy vermediniz bana diye forumda olmayan bir süre sonra geçemiyor bliyorsun :A :A :A

Aaa neyse bana oy moy verme dedim finale çıksamda dahil :A Diğer ona vermeyenlere kullandı ama ben özel olarak bana kullanmasına izin vermedim urada herşey oy şampiyonluk değil eğlenmek dostluk herzaman 1.planım :Z:Z:Z

Aaa bu bir sinirle geldi foruma elendiği turda oy vermediniz bana diye forumda olmayan bir süre sonra geçemiyor bliyorsun :A :A :A

Aaa neyse bana oy moy verme dedim finale çıksamda dahil :A Diğer ona vermeyenlere kullandı ama ben özel olarak bana kullanmasına izin vermedim urada herşey oy şampiyonluk değil eğlenmek dostluk herzaman 1.planım :Z:Z:Z
Bu konuya nereden atladık(b)