destere konusundan 1 oylamı ne elendim halde kullandırtmadım maksak rahmetliye borcumuzu ödeyelimBu konuya nereden atladık
destere konusundan 1 oylamı ne elendim halde kullandırtmadım maksak rahmetliye borcumuzu ödeyelimBu konuya nereden atladık
İyi ödedin borcunu bak oda sana teşekkür olarak yok ortalıklarda Yine ben sana sahip çıktım @xemrexxxdestere konusundan 1 oylamı ne elendim halde kullandırtmadım maksak rahmetliye borcumuzu ödeyelim
Ben şuraya emre'nin de olduğu bir versiyon yapayım . Baya sevdin çünkü.
Diğer omuzum boş kaldı @xemrexxxBen şuraya emre'nin de olduğu bir versiyon yapayım . Baya sevdin çünkü.
Teşekkürler canım sana da iyi seneler güzel bir yıl olsunMutlu yıllar Fav10!
özellikle sana @denizz19
2018 ülkemiz adına pek parlak bir yıl olmadı. Umarım seneye bu vakitlerde ülkemiz adına iyi bir yıl oldu diyebiliriz
Ya sen nasıl bi insansın nerenden uyduruyon bu kadar şeyi peshayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı;@Masacre- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği ; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
Allah kahretmesin seni asıl sen o Meryem’ini alıp defol githayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği ; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
Hahah çok iyi yazıhayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği ; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
Negzel olurAllah kahretmesin seni asıl sen o Meryem’ini alıp defol git
Ben de aynı dilekleri sana aynen iade ediyorum tatlım.hayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği ; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah