destere konusundanBu konuya nereden atladık![]()
destere konusundanBu konuya nereden atladık![]()
İyi ödedin borcunu bak oda sana teşekkür olarak yok ortalıklardadestere konusundan![]()
![]()
1 oylamı ne elendim halde kullandırtmadım maksak rahmetliye borcumuzu ödeyelim
![]()
![]()
![]()
Ben şuraya emre'nin de olduğu bir versiyon yapayım .
Diğer omuzum boş kaldıBen şuraya emre'nin de olduğu bir versiyon yapayım .Baya sevdin çünkü.
![]()
Hangi hayvanı koysam ona acaba.
Teşekkürler canım sana da iyi seneler güzel bir yıl olsunMutlu yıllar Fav10!
özellikle sana @denizz19
2018 ülkemiz adına pek parlak bir yıl olmadı. Umarım seneye bu vakitlerde ülkemiz adına iyi bir yıl oldu diyebiliriz![]()
Ya sen nasıl bi insansın nerenden uyduruyon bu kadar şeyi peshayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı;@Masacre- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
![]()
Allah kahretmesin seni asıl sen o Meryem’ini alıp defol githayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
![]()
Hahah çok iyi yazıhayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
![]()
Negzel olurAllah kahretmesin seni asıl sen o Meryem’ini alıp defol git![]()
Ben de aynı dilekleri sana aynen iade ediyorum tatlım.hayatım @Çiğdem- in @destere yi kaçmasın dağa kaldıracağı ; @kerem in neo naziler tarafından sabun haline getirilmiş halinin @Harunnn60 a kargolanacağı; kutupların eriyip @Dosi nin oraları sellerin basacağı ; @cookies in sonunda @serhatt ı öpe öpe susturacağı; @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @MEnes ve @Doğu nun sıvayan yerlerinin tutulacağı ; @ozgur2113 ün sedefini de alıp hayatımızdan sonsuza dek çıkacağı; her izlediği diziden cayan @Billy Kane e @mrt-06 nın bülent ablasının ödül vereceği (!) ; @xBUGRAx in yer gök aşkvari total entrikalarla @Maskeli Fedai yi ele geçireceği ; müvekkilinin saldırması sonucu @Yiğitt in estetiklerinin patlayacağı ; @vadikızı teyzemin yemeklerle @denizz19 marulunun kalbini fethedeceği; @Forumdash faruk isminin yazılı olduğu kimliğini göstereceği; @Aserat ın kaknemlikten felç olacağı; @bazinga nın lost un finali gibi belirsiz bir son yaşayacağı; @dreamy nin ve @turkuazz ın imana gelmeye devam edeceği ; @batuhankaralar ın yalan haberden tutuklanacağı bir yıl olur inşallah
![]()