Son sahnelerde FaysaL karısını uyandırdı. Burçin Hanım eşiymiş. Bu konu ilgimi çekti biraz karı koca destekli bir kötü olabilirler ayrıca onlarda ölümsüzlerden bazılarını sevmiyorlar sanırım. hepsi uyanınca tuhaf oldular.
Faysal Leyla ilişkisi çok iyi işlendi taaa ki sonlarda faysal'ın yapısına uymayan bir şey yaptı. kızın vurdu bağladı filan. abi kardeş ilişkisi gibi işlediler ama bir anda bunu sildiler. Faysal orada ben ölümsüzüm filan ben şöyleyim dedi insan o sahnelerde duygu yoğunluğunu daha iyi verir???
ölümsüzler ne amaçla istanbulu yıkacak bunu açıklamadılar. Amaçsız kötü mü olur? 2.sezona bırakmışlar böyle önemli bir konuyu.
Muhafızların tarikatını da anlamadım. gereksiz gerekli her şeye yok bu sadık sana hizmet edecek filan demişler , biraz amacınızı anlattınız ama kopukluk var. çağatayın ilk bölümlerde bunlarla dalga geçmesine sevindim.
Profösör öldü 2 ağladılar unuttular resmen rezillik. Zaten karakter robot gibiydi ama bari daha düzgün ölüm sahnesi çekin..
bir genç sadık çocuk vardı o çok iyiyidi. bir ara o başrol olsaydı dedim ama onu da öldürdüler. öyle arada kaynadı çocuk.
Yani ölüm sahnelerini bile değerlendiremiyorlar.
Leyla ölmedi sevindim açıkçası.
Faysal'ın yardımcısı da sonlar da heyecan kattı.