Milletin de hali varda sanki sana ban verecek.Ban yiyecem senin yüzünden
Hırbo![]()
![]()
Tam @xemrexxx e uygun kanal oluyor gizli harfleri unutmayınMilletin de hali varda sanki sana ban verecek.İkimizden başka kimse yok.
![]()
Ben oldummu yetiyor işte 5 yıldır çivi çaktımMilletin de hali varda sanki sana ban verecek.İkimizden başka kimse yok.
![]()
Mesajı aldım aklımda zaten.Ben oldummu yetiyor işte 5 yıldır çivi çaktım![]()
![]()
![]()
Evlenip çocuklara bıraksak artık yerimizi sevimli kahramanlar gibiMesajı aldım aklımda zaten.![]()
Evlenip çocuklara bıraksak artık yerimizi sevimli kahramanlar gibi![]()
![]()
![]()
İzlenilir tabii.Bunu listeme aldım bakacağım bakalımBaşrolde ki kadın baya ünlü merak ettim.
![]()
Bu dizi senlik değil zatenBana hiçbir güç bir afiş dolusu ecünnü dizisi izlettiremez![]()
![]()
Pll ve Ufak Tefek Ecünnüler gibi benden uzak size yakın olsun
![]()
![]()
@Maskeli Fedai @Forumdash @xemrexxx
Yine kendi ırkının tuhaf tipli insanlarını toplamış ara ara reklamlarını yapıyor dünyaya yerleştirmek için zemin yokluyor![]()
![]()
Yüce büyücüleri olarak
![]()
Buna da bir bakarız çiğdoşCinayetli hem
![]()
Aaa yabancıda fantastik dışı türlere bulaştım iyice @MasacRE- @Harunnn60 sizler sayesindeBu dizi senlik değil zaten![]()
Ama bu senlik hiç değilAaa yabancıda fantastik dışı türlere bulaştım iyice @MasacRE- @Harunnn60 sizler sayesindeMaksat birlikte izleyelim gerçi onların izlediği dizilerde hep pompy dizi gibi beyin yakıyor ama Castle Rock bakmıştık en son
![]()
![]()
![]()
Afişten anlaışıyor zaten içerik miçerik yazma merak etmiyorum ayollAma bu senlik hiç değilİçeriğini yazacaktim da neyse izleyin eziyet cekin
![]()
Yazsam okuyacaktın amaAfişten anlaışıyor zaten içerik miçerik yazma merak etmiyorum ayoll![]()
![]()
![]()
Mecbur okuyacam cevap vermek için onun için yazmaYazsam okuyacaktın ama![]()
Belki @Harunnn60 hep aynı yoldaydı @xemrexxx yi görünce içi rahatlamiştir yalnız değilmişim diyerektenMecbur okuyacam cevap vermek için onun için yazma![]()
![]()
@Harunnn60 ı iyice kaybettik taçlı kadınlarda açmaya başladı @xemrexxx Harunuda yoldan çıkarıyor @dreamy gibi![]()
![]()
![]()
Mecbur okuyacam cevap vermek için onun için yazma![]()
![]()
@Harunnn60 ı iyice kaybettik taçlı kadınlarda açmaya başladı @xemrexxx Harunuda yoldan çıkarıyor @dreamy gibi![]()
![]()
![]()
Belki @Harunnn60 hep aynı yoldaydı @xemrexxx yi görünce içi rahatlamiştir yalnız değilmişim diyerekten![]()
Senin gittiğin bilinmeyen yoldan gitmek istemedimBelki @Harunnn60 hep aynı yoldaydı @xemrexxx yi görünce içi rahatlamiştir yalnız değilmişim diyerekten![]()
O yola giremeyeceksin hiçSenin gittiğin bilinmeyen yoldan gitmek istemedim![]()
![]()