Ban yiyecem senin yüzünden
Hırbo
Ban yiyecem senin yüzünden
Milletin de hali varda sanki sana ban verecek. İkimizden başka kimse yok.Ban yiyecem senin yüzündenHırbo
Tam @xemrexxx e uygun kanal oluyor gizli harfleri unutmayınMilletin de hali varda sanki sana ban verecek. İkimizden başka kimse yok.
Ben oldummu yetiyor işte 5 yıldır çivi çaktımMilletin de hali varda sanki sana ban verecek. İkimizden başka kimse yok.
Mesajı aldım aklımda zaten.Ben oldummu yetiyor işte 5 yıldır çivi çaktım
Evlenip çocuklara bıraksak artık yerimizi sevimli kahramanlar gibiMesajı aldım aklımda zaten.
Evlenip çocuklara bıraksak artık yerimizi sevimli kahramanlar gibi
İzlenilir tabii.Bunu listeme aldım bakacağım bakalım Başrolde ki kadın baya ünlü merak ettim.
Bu dizi senlik değil zatenBana hiçbir güç bir afiş dolusu ecünnü dizisi izlettiremez Pll ve Ufak Tefek Ecünnüler gibi benden uzak size yakın olsun @Maskeli Fedai @Forumdash @xemrexxx
Yine kendi ırkının tuhaf tipli insanlarını toplamış ara ara reklamlarını yapıyor dünyaya yerleştirmek için zemin yokluyor
Yüce büyücüleri olarak
Buna da bir bakarız çiğdoş Cinayetli hem
Aaa yabancıda fantastik dışı türlere bulaştım iyice @MasacRE- @Harunnn60 sizler sayesinde Maksat birlikte izleyelim gerçi onların izlediği dizilerde hep pompy dizi gibi beyin yakıyor ama Castle Rock bakmıştık en sonBu dizi senlik değil zaten
Ama bu senlik hiç değil İçeriğini yazacaktim da neyse izleyin eziyet cekinAaa yabancıda fantastik dışı türlere bulaştım iyice @MasacRE- @Harunnn60 sizler sayesinde Maksat birlikte izleyelim gerçi onların izlediği dizilerde hep pompy dizi gibi beyin yakıyor ama Castle Rock bakmıştık en son
Afişten anlaışıyor zaten içerik miçerik yazma merak etmiyorum ayollAma bu senlik hiç değil İçeriğini yazacaktim da neyse izleyin eziyet cekin
Yazsam okuyacaktın amaAfişten anlaışıyor zaten içerik miçerik yazma merak etmiyorum ayoll
Mecbur okuyacam cevap vermek için onun için yazmaYazsam okuyacaktın ama
Belki @Harunnn60 hep aynı yoldaydı @xemrexxx yi görünce içi rahatlamiştir yalnız değilmişim diyerektenMecbur okuyacam cevap vermek için onun için yazma
@Harunnn60 ı iyice kaybettik taçlı kadınlarda açmaya başladı @xemrexxx Harunuda yoldan çıkarıyor @dreamy gibi
Mecbur okuyacam cevap vermek için onun için yazma
@Harunnn60 ı iyice kaybettik taçlı kadınlarda açmaya başladı @xemrexxx Harunuda yoldan çıkarıyor @dreamy gibi
Belki @Harunnn60 hep aynı yoldaydı @xemrexxx yi görünce içi rahatlamiştir yalnız değilmişim diyerekten
Senin gittiğin bilinmeyen yoldan gitmek istemedimBelki @Harunnn60 hep aynı yoldaydı @xemrexxx yi görünce içi rahatlamiştir yalnız değilmişim diyerekten
O yola giremeyeceksin hiçSenin gittiğin bilinmeyen yoldan gitmek istemedim