Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Aaa bak bu güncellenemdeki sıkıntı bende sen foruma gelmeden oluyordu millet foruma giriyor yazıyor ama ben forumu kullanamıyorum ana sayfaya son mesajlara basıyorum sayfa bulunamadı diyor , adres çubuğundan forum konularına giriyorum daha sonra dene diyor :F Bildiğin forumu kullanamıyorum son 2 gecedir oyüzden yoktum @Harunnn60 Forumdashtada benzer sıkıntı olmuş dedi :A

Geceleri gidiyor bu gece yine 12 den sonra muhtelemen yine olacak Keşke herkeste olsa ona gıcık oluyorum :F @xemrexxx @Yiğitt @serhatt
Bende giremedim gece 12 den sonra :A

Dizide Çağatayın fiziği var @Forumdash için :A :A :A @Harunnn60

Vlla başkada bir şey yok koyun vitrine orada dursun parasını veren izlesin ama dizilere oyuncu getirin bir zahmet :A :A :A
Zaten diziye genel olarak 3.5 puan verdim, daha fazla düşürmemek için kendimi zor tutuyorum. :A En iyisi ben bu konuya bir daha girmeyeyim. :A

Dizide Çağatayın fiziği var @Forumdash için :A :A :A @Harunnn60

Vlla başkada bir şey yok koyun vitrine orada dursun parasını veren izlesin ama dizilere oyuncu getirin bir zahmet :A :A :A
Hahahah kilolu diyordun noldu :F İki meme görünce fiziği var diyorsun :F @xemrexxx
Ama yağlı cnm tam fit değil:A Tam fit olsa hee dicem ama değil. Gözüm yoruluyor bakarken:X

Oh olsun size, gündüz girin siz de. :A
Gündüz de ölü forum :F
Geçen seferde böyle olmuş 3-4 gün sonra forum tamamen çökmüştü önce seçilmiş kişilere sinyal yolluyor forum @Forumdash :A :A :A @Harunnn60
Evet biz seçilmişleriz:A

Dizinin türlerini somut olarak neredeyse hiçbir sahnede göremedik. :A Bu kadar boş olamaz gerçekten. :A Bileğin kırılması, merminin geri çıkması, gömleğin vücuda işlemesi dışında hiç fantastik ve bilim-kurguluk bir şey yok. :F :F Aksiyon sahneleri son 3 bölüm dışında yok. :F Bu dizide ne var abi tam olarak @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai ??? :A
Etiketi yanlış yapmışsın :A Kınıyorum seni :A

Aaa dur daha yorumlara yeni başlıyorum :A :A :A 0 a kadar yolu var :F

Leyla'yı oynayan kız yuzunden edemedim. Kız keyifli suratı 90'larda show tv'de yayınlanan erotik filmlerdeki kadınlar gibi yapaydı :F:F Resmen kahkaha atalım diye çekmişler:F

Etiketi yanlış yapmışsın :A Kınıyorum seni :A

Senin kullanıcı adında sorun var. :A
4. Bölüm son sahnede Leyla nin yerinde olmak isteyen bacılar grubu toplanmış bir @MasacRE- eksik:A

3-4 Bölümleride izledim @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- @kerem @DarkLegenD @Maskeli Fedai

Dizinin tek iyi yanı 30 dakıka olmasıydı ama 4.bölümde 42 oluyor :( Fantastik bir diziyi nasıl bu kadar durgun yapabiliyorlar dizide Okan dışında hiç bişi yok ayoll ve şu yaşlı teyzelere neden bu kadar fazla sahne veriliyor oturmuş dedikodu ediyorlar koysanız kavga sahneleri vsyle :A Zaten Çağatay ve Hazar sahnelerinde insanın kalbine öküz oturuyor inanılmaz sıkılıyor :F İki rol yapamayan oyuncuyu yan yana getirmişler bildiğin içim sıkılıyor sahnelerinde :F

Hle 4.Bölüm son sahnesi ne öyle
cinselliği bu kadar şey yapmayın çağatay oraya yiyip içip şey etmeye gitmiş :F Hazarın kavga sahnesinide cinselliğe uyuglamak ne iğrenc sahneydi o öyle 😕😕😕
1x3 - 1x4

Yazacak bir şey yok bence de dediklerini katılıyorum. :)

Senin @destere yi dağa kaldırdığından şüpheleniyor Muş onu anlattı @Çiğdem- :A
Bu alıntı yapma çaban resmen "hani bana hani bana" olmuş :F Tamam benim bileti sana veriyorum. Sen geç benim yerime:A
Hayret forum bu gece gitmemiş :F @xemrexxx in oyunu bu diyince şüphe çekmemek için şey etmemiş :A :A :A @Harunnn60