Show TV’den İlginç Sürpriz!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,612
Puanı
1,061
100cf5f5-5a5f-4858-98b2-0bfff6d43f32.jpg

Ekranların çok izlenen kanalı Show TV’den ilginç sürpriz!

2014’te başrollerini Nisa Melis Telli, Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman ve Emir Benderlioğlu’nun paylaştığı ‘Çiçek’ adlı dizinin fragmanını yayınlamaya başladıktan bir süre sonra yapımı iptal eden kanal, diziyi TV filmi formatında ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Çiçek, TV’de ilk kez Çarşamba 20.00’de Show TV’de!

Evet arkadaşlar yılın son golü olarak Show TV’den nasıl sıvanır dersi de aldığımıza göre dağılabiliriz. :A

Bu dizinin fragmanları ne zaman yayınlandı ya, ben mi hatırlamıyorum? :A @Aserat

Sedef Avcı başrolde yine biten işlerde, ne olacak bu kadının hali? :F Show'un kararı da ayrı komedi...

Cuma ve cumartesi açık ara günün zirvesi olan kanalın başarısı parmak ısırtıyor anladığım kadarıyla. :A
Pazartesi-salı ilk 10'da, çarşamba ve cuma ilk 5'te, cumartesi ve pazar zirvede olan kanal varken iki gün sadece bir grupta zirveyi alabilen kanalı sevmek de.. Ne bileyim. :A

Pazartesi-salı ilk 10'da, çarşamba ve cuma ilk 5'te, cumartesi ve pazar zirvede olan kanal varken iki gün sadece bir grupta zirveyi alabilen kanalı sevmek de.. Ne bileyim. :A
Biz davamızın sonuna kadar arkasındayız, üç gün önce olmadık lafı edip ardından buraya sırtımızı yaslamıyoruz. Kıskananlar çatlasın. :A

Bu dizinin tüm haberlerini ben açmıştım :A İlk konusunu da Buğra açmıştı Başak Daşman ve Sedef’in kadroda olduğunu yazmıştı :A @xBUGRAx

Dizinin ilk bölümü çekilip, fragmanları yayınlanıp, afiş çekimi bile yapılmıştı ama bir anda kaldırmışlardı :F

Yapımcısı kıytırık bir şirketti :F

Neyse Sedef’i Engin Hepileri’yle izlemeyi çok istemiştim görmüş oluruz :A

Bu dizinin fragmanları ne zaman yayınlandı ya, ben mi hatırlamıyorum? :A @Aserat

Sedef Avcı başrolde yine biten işlerde, ne olacak bu kadının hali? :F Show'un kararı da ayrı komedi...
Sedef’e laf söyleyene bak :A Geçen sene Mehmed’in kadrosuna katıldığında nasıl sevinmiştin :A

Ben senin adına sevinmiştim, Sedef garibim bu dizide tutunsun bari diye. Maşallah o kadroyu da halletti. :A
Allahtan diziye 3.bölümde dahil oldu :A Sahneleri de çok azdı. O dizi tutmadıysa hem Kanal D’nin, hem O3’ün hatasıdır :A Zırt pırt kadro değiştirme, yönetmen ve senarist değiştirme, ilk bölümü 2 defa çekmeleri vs. daha sayayım mı :A