Show TV’den İlginç Sürpriz!

Allahtan diziye 3.bölümde dahil oldu :A Sahneleri de çok azdı. O dizi tutmadıysa hem Kanal D’nin, hem O3’ün hatasıdır :A Zırt pırt kadro değiştirme, yönetmen ve senarist değiştirme, ilk bölümü 2 defa çekmeleri vs. daha sayayım mı :A
Ay bir de diziye bahane arıyor, gülesim geldi. :F Sedef'in hangi işi tutmuş ki bu tutsun, o kısımdan bakalım. :A

Bu dizinin tüm haberlerini ben açmıştım :A İlk konusunu da Buğra açmıştı Başak Daşman ve Sedef’in kadroda olduğunu yazmıştı :A @xBUGRAx

Dizinin ilk bölümü çekilip, fragmanları yayınlanıp, afiş çekimi bile yapılmıştı ama bir anda kaldırmışlardı :F

Yapımcısı kıytırık bir şirketti :F

Neyse Sedef’i Engin Hepileri’yle izlemeyi çok istemiştim görmüş oluruz :A
Show TV sitesinden fragmanı izledim de çok total bir işmiş ya yayınlansa kesin tutardı dizi :F @denizz19

Sedef de çok güzel oynamış :bhr: :A

Bu dizinin tüm haberlerini ben açmıştım :A İlk konusunu da Buğra açmıştı Başak Daşman ve Sedef’in kadroda olduğunu yazmıştı :A @xBUGRAx

Dizinin ilk bölümü çekilip, fragmanları yayınlanıp, afiş çekimi bile yapılmıştı ama bir anda kaldırmışlardı :F

Yapımcısı kıytırık bir şirketti :F

Neyse Sedef’i Engin Hepileri’yle izlemeyi çok istemiştim görmüş oluruz :A

Çekimi iyi duruyor yeni fragmanda. İlk tanıtımda efektler falan çok kötüydü. :A

Çekimi iyi duruyor yeni fragmanda. İlk tanıtımda efektler falan çok kötüydü. :A
Evet son fragmanı ben de beğendim :F 4 yıl sonra yayınlanacağını öğrenen ekip nasıl hissediyordur acaba :A Hatırlıyorum o neydi öyle kaza sahnesi, müzik falan :F

Şu yayınlanan ikinci fragman da iyiydi :A