Deniz Yıldızı ne zaman birinci olmuş? Beni Affet'in 1'den fazla kez olduğuna eminim %100 net hatırlıyorum.Rekor Deniz Yıldızı'n da..
Bölüm sayısı olarak da DY 1287'de bitti.
Deniz Yıldızı ne zaman birinci olmuş? Beni Affet'in 1'den fazla kez olduğuna eminim %100 net hatırlıyorum.Rekor Deniz Yıldızı'n da..
Reyting bazında rekor Deniz Yıldızı'nda. 1.lik olarak bakmak saçma ona göre Dinle Sevgili'nin Beni Affet'ten daha fazla 1.liği var.Deniz Yıldızı ne zaman birinci olmuş? Beni Affet'in 1'den fazla kez olduğuna eminim %100 net hatırlıyorum.
Bölüm sayısı olarak da DY 1287'de bitti.
O zamanların reyting sisteminde 4-5 reyting almak daha kolaydı bunu da göz önüne alReyting bazında rekor Deniz Yıldızı'nda. 1.lik olarak bakmak saçma ona göre Dinle Sevgili'nin Beni Affet'ten daha fazla 1.liği var.![]()
Beni Affet 6 reytingi Tns'de mi aldı?O zamanların reyting sisteminde 4-5 reyting almak daha kolaydı bunu da göz önüne al![]()
Sormam ya dimi bende hatırlıyorum Liseye yeni başlamıştım.Oha şok oldum, ne demek bu dizi final yapıyor? 😱 @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx
Ben 9. sınıftayken başlamıştı, bak üzüldüm işte. İlk bölümlerini Show'dayken izlemiştim.![]()
Bende hatırlıyorum 2010-2011 zamanında Deniz Yıldızı baya iyi reyting alıyordu. 2.sıradaydı hatta. @xBUGRAx da bilir bence o zaman dizi çoşmuştu resmen.Rekor Deniz Yıldızı'n da..
9 aldığını biliyorum ama o Agb idi sanırım. Sbt'de de 7 almışlığı vardı hep.Bende hatırlıyorum 2010-2011 zamanında Deniz Yıldızı baya iyi reyting alıyordu. 2.sıradaydı hatta. @xBUGRAx da bilir bence o zaman dizi çoşmuştu resmen.![]()
Ne izlerdik ya saat 19'da başlardı. 2.sezonu harika ötesiydi. Fox takmazdı bu diziyi ama dizi çoşunca fragman, röportaj bile yapmaya başlamışlardı.9 aldığını biliyorum ama o Agb idi sanırım. Sbt'de de 7 almışlığı vardı hep.![]()
Aynen senide Deniz Yıldızı konularından tanımıştık.Ne izlerdik ya saat 19'da başlardı. 2.sezonu harika ötesiydi. Fox takmazdı bu diziyi ama dizi çoşunca fragman, röportaj bile yapmaya başlamışlardı.![]()
@xBUGRAx
4.sezonu da çok iyiydi. 2012-2013 zamanı, sizin yorumlarınızı okumuştumAynen senide Deniz Yıldızı konularından tanımıştık.![]()
Bende ilk 4 sezonu hatırlıyorum sadece. Star ve Show'a geçtikten sonra bambaşka bir dizi haline bürünmüştü.4.sezonu da çok iyiydi. 2012-2013 zamanı, sizin yorumlarınızı okumuştumBen 2013 eylül'ünde gelince dizi 5.sezona geçmişti o zaman hikaye pek sarmayınca az yorum yapmıştım.
![]()
Seninle zevklerimiz aynı.En iyi günlük diziydi kesinlikle. İlk sezonları güzeldi![]()
Seninle zevklerimiz aynı.Oturup bi' çay içmeye ne dersin?
![]()
Avatarına bakacak olursan o çayın içine ne katacağını az çok tahmin edebilirsin
Tencere kapak olursunuz işte tam birbirinize layıksınız
Haddini bilmek az sonra ölecekmiş gibi yaşamaktırTencere kapak olursunuz işte tam birbirinize layıksınız![]()
İntikam istiyorsan kendin için de bir mezar kazHaddini bilmek az sonra ölecekmiş gibi yaşamaktır![]()
Kütükten de rahatsızımAvatarına bakacak olursan o çayın içine ne katacağını az çok tahmin edebilirsinUzak dur derim
![]()
Kafana sıkarımİntikam istiyorsan kendin için de bir mezar kaz![]()