"Beni Affet" Final Yapıyor!

Galiba Bizim Evin Halleri dışında hiç günlük dizi izlemedim :A :A :A

Şuan baktımda jeneriğe şarkısı hala ezberimdeymiş :F :F :F @xemrexxx @serhatt @dreamy @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60
Hayal meyal hatırlıyorum o diziyi Deniz Yıldızı'ndaki Melih vardı galiba. :A

uvs100901-018.jpg

Vay be bir devir kapanıyor. 😱 Oysa Arka Sokaklar gibi kıyamet kopana kadar devam etmesi lazımdı. :A

Çok sevdiğim bir dizi, en en en iyi günlük dizi.
Kadrosu, konusu, senaryosu çok iyiydi, defalarca birinci oldu, günlük dizilerde bu rekordur. 6 reytingi, 24-25 share'ı geçtiği zamanlar oldu, 5 reytingi geçişi yüzlercedir zaten yazmam bile.
Çok emek verildi, çok sevildi, çok izlendi ama aynı zamanda ne yazık ki çok ayrılan oldu, has kadronun çoğunluğu çıktı, sonunun böyle olması bu sebeptendir.
Ama yine de ne olursa olsun kanal 25 bölüm sabredip 1500'ü görmeliydi tek üzüldüğüm nokta budur...

Çok sevdiğim bir dizi, en en en iyi günlük dizi.
Kadrosu, konusu, senaryosu çok iyiydi, defalarca birinci oldu, günlük dizilerde bu rekordur. 6 reytingi, 24-25 share'ı geçtiği zamanlar oldu, 5 reytingi geçişi yüzlercedir zaten yazmam bile.
Çok emek verildi, çok sevildi, çok izlendi ama aynı zamanda ne yazık ki çok ayrılan oldu, has kadronun çoğunluğu çıktı, sonunun böyle olması bu sebeptendir.
Ama yine de ne olursa olsun kanal 25 bölüm sabredip 1500'ü görmeliydi tek üzüldüğüm nokta budur...
Rekor Deniz Yıldızı'n da..

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy