xBUGRAx
Süper Emekli
Türk Dizi Tarihi'nin en iyi günlük dizisi bitiyor demek. İlk 5 sezonu ile Unutma Beni'yi sollamıştır.
Sadece bu sezon tanıtımı bedel Beni Affet'in tüm sezonlarına.
Türk Dizi Tarihi'nin en iyi günlük dizisi bitiyor demek. İlk 5 sezonu ile Unutma Beni'yi sollamıştır.
Evet çok bozdu kendiniTRT o eski sıcak dizileri artık yok![]()
![]()
![]()
off ne tadında sezonlardı be keşke nette olsa da izlesemSadece bu sezon tanıtımı bedel Beni Affet'in tüm sezonlarına.
off ne tadında sezonlardı be keşke nette olsa da izlesem![]()
nette hiçbir yerde yok mu gerçekten ya, bilgin var mıFOX 2'de vereceğim bekle.![]()
FOX aşkı gözlerini kör etmiş.Sadece bu sezon tanıtımı bedel Beni Affet'in tüm sezonlarına.
Hayal meyal hatırlıyorum o diziyi Deniz Yıldızı'ndaki Melih vardı galiba.Galiba Bizim Evin Halleri dışında hiç günlük dizi izlemedim![]()
![]()
Şuan baktımda jeneriğe şarkısı hala ezberimdeymiş![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @dreamy @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60
FOX aşkı gözlerini kör etmiş.Yoksa sende tam Beni Affet'çi tipi var.
![]()
Asıl trt bölümleri efsaneydi Bizim Evin HallerininTRT'deki çok naifti Kanal 1'de aksiyonun, dramın dibine vurmuştu.![]()
En iyi günlük diziydi kesinlikle. İlk sezonları güzeldi![]()
Yorumlarım ortada @Yiğitt dostumla az izlemezdikSırf bana inat yazdın.![]()
Umrumda değil kendisi
Fenerbahçeden olmuş her halde @xBUGRAxTRT'deki çok naifti Kanal 1'de aksiyonun, dramın dibine vurmuştu.![]()
Rekor Deniz Yıldızı'n da..Çok sevdiğim bir dizi, en en en iyi günlük dizi.
Kadrosu, konusu, senaryosu çok iyiydi, defalarca birinci oldu, günlük dizilerde bu rekordur. 6 reytingi, 24-25 share'ı geçtiği zamanlar oldu, 5 reytingi geçişi yüzlercedir zaten yazmam bile.
Çok emek verildi, çok sevildi, çok izlendi ama aynı zamanda ne yazık ki çok ayrılan oldu, has kadronun çoğunluğu çıktı, sonunun böyle olması bu sebeptendir.
Ama yine de ne olursa olsun kanal 25 bölüm sabredip 1500'ü görmeliydi tek üzüldüğüm nokta budur...