Ben şimdi birkaç gün boşluğa düşerim kesin Yine pehlerim
Ben şimdi birkaç gün boşluğa düşerim kesin Yine pehlerim
Aaa hadi bakalım önce şu mal kadından seni kurtarıyoruz sonrada alamancıya hıhh sende kimsin diyeceksinBen şimdi birkaç gün boşluğa düşerim kesin Yine pehlerim
Gökçe şarkı çıkaracakmış zaten
20 Dakıkalık şarkı çıkarma rekoru yapacak galiba ağzından 3 dakıkada bir kelime çıkıyor malumGökçe şarkı çıkaracakmış zaten
Hahah evet çok haklısın 3 Dakika bakışıyorlar , 3 dk yavaş yavaş yürüme ,20 Dakıkalık şarkı çıkarma rekoru yapacak galiba ağzından 3 dakıkada bir kelime çıkıyor malum
Keşke Hayat Bilgisi bittiğinde o zaman döngüsünde hapis kalsaydıHahah evet çok haklısın 3 Dakika bakışıyorlar , 3 dk yavaş yavaş yürüme ,
Keşke Hayat Bilgisi bittiğinde o zaman döngüsünde hapis kalsaydı
Ben Hayat Bilgisinden sonra izlemedim görüncede eleştiriyorumKayıp Şehir'de harikaydı. @Yiğitt
Ama yok bu kadın iyilik timsali karakterleri yapamıyor ben anladım iyice. Böyle iyilerin başrol olduğu roller verilmeyecek bu kadına. Beceremiyor çözdüm iyice.
Çıldırırsın zaten izlesen boşverBen Hayat Bilgisinden sonra izlemedim görüncede eleştiriyorum
Şarkısını eleştiririm bol bol Tabi ağzından bir kelime çıkana kadar can vermezsemÇıldırırsın zaten izlesen boşver
Deniz Çakırdan son ra daha böylelerini kanala alm ayın biraz çıkın ecünnü tv olmaktanEla gözlü çöl ahusunu ne rollere soktular ben ona bol ağlamalı bir dram çekerim gelsin bize özüne dönsün.
Ne kadar muhteşem bir analiz. Bu mesajı ana sayfaya sabitleyelim bence.
Aaa biraz kanım kaynadı şimdi sana Bu gece daha üstüne gitmiyim yarın devam ederiz @Harunnn60 @xemrexxxNe kadar muhteşem bir analiz. Bu mesajı ana sayfaya sabitleyelim bence.
@Harunnn60 gelince seni yolar nasılsa kıskanıp belanı buldun sonundaAaa biraz kanım kaynadı şimdi sana Bu gece daha üstüne gitmiyim yarın devam ederiz @Harunnn60 @xemrexxx
Havada bulut, sen Harun'u bugünden itibaren unut.Aaa biraz kanım kaynadı şimdi sana Bu gece daha üstüne gitmiyim yarın devam ederiz @Harunnn60 @xemrexxx
@Harunnn60 gelince seni yolar nasılsa kıskanıp belanı buldun sonunda
@Harunnn60 Kıvanctan dolayı önce alamancıyla ilgilenicektir @xemrexxx bizzat ödülü vermişti Harun ve Kıvanca aslında bu Emreyide ilgilendiriyor hadi alamancıyı gebertinHavada bulut, sen Harun'u bugünden itibaren unut.
Evet öyle bir şey duydum. Küseceklerini zannetmiyorum onlar sister.Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır'ı, Mert Fırat'ı, Tülin Özen'i Insta'dan takip etmeye başlamış ama Bade İşçil'i etmemiş. Üstelik Bade de Aslıhan'ı takipten çıkarmış. Seninki yine ne yaptı da araları bozuldu acaba. @Harunnn60